Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!
Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!"

Yeni Weiss Ratings raporu: 2019’da başarılı olması muhtemel en iyi beş kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Weiss Crypto Ratings tarafından yayınlanan kapsamlı rapor, kripto para birimlerinde etkileyici işlem hacmini ve ağ bant genişliği artışını göstermekte.

Weiss Crypto Ratings, kripto para birimlerini iki aşama ile seçti

Weiss Ratings LLC şirketinin bir bölümü olan Weiss Crypto Ratings, iki sınıfa dayalı kripto para birimini değerlendiren bir sistem geliştirdi. İlk değerlendirme, kullanılan teknoloji ve uzun vadeli yatırımcılar için benimsenme ile ilgilidir, ikinci değerlendirme ise kısa vadeye odaklanan yatırımcılar için risk/ödül değerlendirmesini içerir. Bu son yöntemi kullanan Weiss Crypto Ratings raporu, günümüzde kripto endüstrisinde meydana gelen çeşitli eğilimleri gösterecek bir şekilde yayınlandı.

Weiss Ratings’in kurucusu Martin D. Weiss, yeni raporda, geçen yılın başından bu yana değişmeyen “keskin düşük fiyatlar” olduğuna dikkat çekti. Weiss’e göre, derecelendirme modeli, raporun işlem hacmi ve ağ bant genişliği gibi önemli yeni büyüme için bazı temeller oluşturmasına yardımcı olur. Weiss tarafından toplanan bilgilere dayanarak, “risk almaya istekli” kişilerin yakında yatırım yapma fırsatı bulacakları da belirtiliyor.

2019’daki en iyi 5 kripto para birimi

Teknoloji ve evlat edinme ile çakışan birinci sınıfa göre, aşağıdaki kripto para birimleri şu dereceleri aldı:

  • Ripple’ın XRP’si: A-

SWIFT ödeme sistemi ile para transferleri için rekabet edebilir

  • EOS: A-

“İnternetin bel kemiği” olabilecek lider kripto para birimi

Likidite, evlat edinme ve genel istikrar için lider kripto varlığını koruyor

  • Ethereum: B +

Yaygın olarak kullanılır, ancak ölçeklenebilirliğin arttırılması gerekir

  • Cardano: B

Erken aşamada ancak para politikası ve yönetimi için en gelişmiş kripto varlığı olabilir.

Teknolojiye ve sahiplenmeye göre ilk 10’da, Steem, NEO, Zcash ve BitShares kripto paraları da bulunuyor. Kripto pazarındaki zarar potansiyeli, riskin diğer pazarlara kıyasla ne kadar yüksek olduğunu göz önünde bulundurarak, Weiss Crypto Ratings raporu dikkate almak için önemlidir. Bu artan tehditle birlikte, hiçbir kripto para birimi A’yı alamadı.

Weiss Crypto Ratings 120 kripto para hakkında bilgi veriyor

Tüketicilere daha eğitimli bir karar verebilme yeteneği vermek için, 120 kripto para birimini kapsayan tüm Weiss Crypto Ratings, gerçek zamanlı bir şeklde çevrimiçi olarak kullanılabilir. Rapor hem Martin Weiss hem de baş kripto analisti Juan Villaverde tarafından yazıldı. Birlikte verdikleri puanlarla birlikte, şu anda kripto endüstrisinde ilerleyen dört ana eğilimi buldular.

Weiss Crypto Rating reytingleri her hafta güncellenmekte, böylece tüketiciler en sevdikleri kripto para birimlerindeki değişiklikleri görebilmektedir. Haftalık raporlar, her bir kriptonun benimsenmesi, teknolojinin yanı sıra potansiyel risk ve potansiyel ödül ile ilgili bilgi verir ve tek derecelendirme bazlı kripto fiyat endeksi sunar.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin