27 Mart Stellar analizi: XLM, BTC ile birlikte hareket ediyor
27 Mart Stellar analizi: XLM, BTC ile birlikte hareket ediyor

En güncel Stellar Lumens fiyat tahminleri karşınızda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genellikle fiyat tahminlerinin hepsinin çok benzer bir sonuç gösterdiği her şey gerçekleşmez. Bu özellikle, volatilitenin genellikle hüküm sürdüğü kripto para birimi ve dijital varlık endüstrisinde geçerli. Aşağıdaki Tradingview trader’ları tarafından paylaşılan kısa vadeli Stellar Lumens fiyat tahminleri, bazı önemli momentum işaretleri olduğunu gösteriyor.

İşte kısa vadeli Stellar Lumens fiyat tahminleri

1- Aşağı doğru kanal oluşumu

Silverback79 isimli trader tarafından çok ilginç bir grafik paylaşıldı. Bu özel teknik analize bakıldığında, şu anda XLM için çok sıkı bir aşağı doğru kanal oluşturulduğu ortaya çıkıyor. Ya fiyat 0,09 dolara düşecek ya da fiyat çok çarpıcı bir şekilde yükselecek.

Bu kullanıcının şu anda belirli bir XLM fiyat hedefini tam olarak öngörmediği düşünüldüğünde, trader’a göre fiyat önümüzdeki günlerde kolayca 0,15 dolara veya hatta 0,2 dolara yükselebilir. Stellar Lumens, Kasım ayı sonlarında ve Aralık ayı başında muazzam bir düşüş baskısı ile karşı karşıya kaldı. Ancak, böyle bir eğilimin mevcut koşullar altında mümkün olup olmadığını sadece zaman gösterecek.

2- Sonunda dip seviyesi görüldü mü?

Trader Ionaemil008 isimli trader’a göre, XLM fiyat tabanına nihayet ulaşılmış gibi görünüyor. Trader’a göre, kaçınılmaz zıplama gerçekleşmeden önce yeni bir aşağı doğru basınç dalgası oluşabilir.

Eğer bu grafik doğru çıkarsa, XLM fiyatının sabit bir destek bulacağı 0,073 dolara düşeceği kesin. Bu şu anki değere kıyasla %40’lık bir düşüş anlamına geldiği için ilginç bir öngörü. Öyle olsa bile trader’a göre, XLM momentumu ayrıca Bitcoin’e bağlı olarak da değişebilir. Dünyanın önde gelen kripto para birimi, henüz dip noktasını bulamadı.

3- Fiili destek seviyesini bulmak

Yukarıda özetlenen grafiği daha iyi açıklamak için Ahmedissa isimli trader, XLM fiyatına biraz farklı bir perspektiften bakıyor. Bu trader, önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli bir rol oynayabileceği düşünülen XLM için temel destek ve direnç seviyelerini belirledi. Şimdilik, bu 0,0106 dolar ve 0,1378 dolar arasında görünüyor. Her iki yönde bir fiyat hareketini izlemek, özellikle de bu momentum diğer tüm pazarlara da yayılabildiği için oldukça ilgi çekici olacak.

Trader’a göre, XLM değerinin yukarı doğru gittiğini varsayarsak, fiyat çok fazla sorun olmadan 0,18 dolar seviyesine kolayca vurabilir. Ahmedissa’a göre, daha fazla yukarı yönlü momentum, değeri tekrar 0,25 dolara yükseltebilir. Ancak trader’a göre, 0,1059 dolar tutarındaki destek tutulmazsa, önümüzdeki günlerde ve haftalarda XLM’nin 0,0441 dolar gibi düşük bir fiyata düşme ihtimali var.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin