MyEtherWallet (MEW) Segasec ile güvenlik için anlaştı
MyEtherWallet (MEW) Segasec ile güvenlik için anlaştı

Yeni araştırma: En çok hack saldırısı MyEtherWallet (MEW) cüzdanına yapılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum tokenlerini saklamak için en popüler çevrimiçi cüzdan olan MyEtherWallet (MEW), bilgisayar korsanları tarafından dünyanın en büyük bankalarından daha fazla hedef alınıyor. Siber güvenlik firması Segasec tarafından paylaşılan yakın tarihli bir raporda, haftada ortalama 30-40 saldırı olduğu iddia ediliyor.

MyEtherWallet (MEW) Segasec ile güvenlik için anlaştı

Segasec ekibi, şu anda 2.746 şüpheli alan izliyor ve MEW’nin güvenliğini arttırmaya yardımcı olmak için çalıştığını söylüyor. Ayrıca cüzdanla ilgili 313 saldırıyı engellediğini bildirdi. Segasec’in kurucu ortağı ve CEO’su  Elad Schulman konu hakkında şu açıklamaları yapıyor:

Fortune 500 bankaları gibi işletme endüstrilerindeki büyük isimlerin bazılarından önemli ölçüde daha fazla kez hedeflendiler. Ancak, bu istatistikler kesinlikle MEW’yi kripto dünyasında en çok hedef alınan şirketler arasına sokuyor.

Bu rakamlar kripto paralar ile ilgili risklerin kanıtı olarak gösteriliyor

Birçok kişi bu rakamları kripto para birimi ile ilgili risklerin kanıtı olarak gösteriyor. Ancak, Segasec gibi güvenlik firmalarının bu saldırılardan haberdar olmaları ve bunları durdurabilmeleri için özellikle MEW gibi daha büyük projelerle kripto alanındaki artan uyanıklığı gösteriyor. Güvenlik firmasının yenilikçi çözümü, lansmanından sadece üç dakika sonra MEW cüzdanı olarak adres veren bir kimlik avı sitesini tespit etti. MEW Kurucusu ve CEO’su Kosala Hemachandra’ya konu hakkında görüşlerini şu sözlerle açıklıyor:

MEW, internet tarihi boyunca gördüğümüz en gelişmiş saldırılardan bazılarının hedefi oldu. Ancak, platformumuzun güvenliğini çok daha güçlü hale getirdik. Sadece kripto alanında değil, tüm internette mevcut olan en iyi güvenliği sağlayan en iyi güvenlik uygulamalarına sahibiz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin