En aktif geliştiricilere sahip olan 6 kripto para birimi
En aktif geliştiricilere sahip olan 6 kripto para birimi

En çok geliştiriciye sahip 6 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Herhangi bir kripto para birimi projesinin değeri, birçok faktöre bakarak belirlenebilir. Herhangi bir projeye imza atan geliştiricilerin sayısı bu konuda çok ilginç bir hikaye anlatabilir. Aşağıdaki altı proje, projeye katkıda bulunan en aktif geliştiricilere sahip. Bilgiler Crypto Code Watch’tan alındı.

En aktif geliştiricilere sahip olan 6 kripto para birimi

6- Ethereum Classic

Projenin ETC topluluk üyelerine göre çok fazla bir değeri olmasına rağmen, herkes Ethereum Classic’in büyük bir hayranı değil. Yazım sırasında ETC, projeye kod katkısında bulunan 277 geliştiricinin toplam sayısından daha fazla. Geçtiğimiz hafta boyunca sadece beş farklı kişi kod yazdı.

5- Status

Popüler ICO projesi, geliştirme faaliyetlerinden de görülebileceği gibi, sahnelerin arkasında hala çok fazla değişiklik yaşıyor. Bu süre zarfında 322 aktif katılımcı projede yer alıyor ve 40’ı geçtiğimiz hafta boyunca kod yazdı.

4- LBRY Credits

LBRY Credits  projesinin farkında olmayanlar için, topluluk tarafından her zaman yönetilen bir içerik paylaşım pazarı oldu. LBRY Credits projesine 334 geliştirici katkıda bulunuyor, bunların 19’u geçtiğimiz hafta boyunca aktifti. Bu bağlamda geleceğin LBRY Credits için ne getireceğini görmek ilginç olacak.

3- Monero

Dünyanın önde gelen gizlilik ve anonimlik odaklı kripto parası son zamanlarda çok ilgi görüyor. Öncelikle kripto para için madencilik konusunda tartışmalar olsa da işler hala Monero için oldukça iyi görünüyor. Bugüne kadar 350 kişi kod göndericisi olarak tanımlandığı için geliştirici topluluğu büyümeye devam ediyor. Onlardan biri geçtiğimiz hafta içinde bazı ilginç değişiklikler veya önerilerde bulundu ve projenin hala bir bütün olarak geliştiğini teyit etti.

2- Qtum

Geçtiğimiz birkaç hafta Qtum için çok ilgi çekici oldu. Circle’ın yatırım uygulamasının yanı sıra, çeşitli yeni borsalarda listelenmesi uzun vadede kripto para için oldukça faydalı olabilir. Mobil dApp’lere odaklanan açık kaynaklı değer aktarım platformu, çok fazla tanınmaya başlıyor, bu da olumlu bir işaret. Geçtiğimiz haftadan bu yana, 388 toplam katılımcı var ve altısı GitHub’da aktif olarak yer aldığından, proje büyümeye devam ediyor.

1- Ethereum

Hiç kimse geliştiricilerin büyük çoğunluğunun dikkatlerini Ethereum’a odaklamasına şaşırmayacaktır. Yaklaşık bin kadar aktif geliştiricisi ile bu proje, gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta boyunca, bu kişilerin 56’sı, Ethereum koduna katkıda bulundu.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin