782 milyon USDT sahibi Binance kullanıcıları endişeli: Binance CEO’su Tether durumunu değerlendiriyor
782 milyon USDT sahibi Binance kullanıcıları endişeli: Binance CEO’su Tether durumunu değerlendiriyor

En büyük Tether (USDT) holder, Binance ve Huobi: Bitfinex değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tether’ın geleceği hakkındaki spekülasyonların ortasında, USDT’nin en büyük sahipleri açıklandı. Element Group’tan elde edilen veriler, Binance ve Huobi’nin şu anda en büyük stablecoin’in arkasında bulunan Bitfinex’ten daha fazla Tether taşıdığını gösteriyor.

Tether (USDT) stablecoin’inin en büyük sahipleri Binance ve Huobi

Tether hazinesi, toplam token arzının yaklaşık yüzde 30’una sahip olan en büyük miktardaki Tether’ı (USDT) elinde tutuyor. Bu durum, Bitfinex’in son zamanlarda yaklaşık 690 milyon değerindeki USDT’yi cüzdanından hazineye aktarılmasını sağlayarak, bunların dolaşımdan etkili bir şekilde kaldırılması ve fiyatı dengelemesine yardımcı oluyor.

Bu, Bitfinex’in artık çok az USDT tuttuğu anlamına gelir. İkinci sırada yer alan Binance artık neredeyse Tether hazinesi kadar USDT’ye sahip. Huobi de bilinmeyen bir sahibinin arkasında dördüncü sırada büyük bir Tether tutucusu.

Genel piyasa duyarlılığı Tether’ın kendisi etrafında merkezlenmiş

Element Group, USDT’de kripto fiyatlarının yükseldiğini, Tether’e maruz kalma oranını azaltmak isteyen insanlarla, fiat para biriminde kripto fiyatlarının da arttığına dikkat çekiyor. Bu, kriptodan sermayenin somut bir hareketinin fiat haline gelmediği ve genel piyasa duyarlılığının Tether’ın kendisi etrafında merkezlenmiş olduğu anlamına gelir.

USDT işlem hacminin öngörülebilir bir gelecekte daha düşük seviyelere ulaşmasıyla birlikte farklı stablecoin’lerin yükseldiği bir piyasa ortaya çıkabilir. Tether’ın düzenli bir şekilde yavaş yavaş gevşemeye başladığı bir durumu görebiliriz. Aynı zamanda, daha şeffaf ve düzenlenmiş birçok başka stablecoin de pazar payı kazanıyor: TrueUSD, Dai, Paxos Standard Token, USD Coin ve Gemini Dollar gibi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin