VeChain otomotiv devi BMW ile ortaklık kurduğunu açıkladı!
VeChain otomotiv devi BMW ile ortaklık kurduğunu açıkladı!

En büyük potansiyele sahip 4 Vechain DApp

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeVot, VeSCC, MyStory ve VeVid, VeChain platformundaki en büyük potansiyele sahip bazı uygulamalar. Karşınızda en iyi 4 VeChain DApp.

En iyi 4 Vechain DApp

DApps, kripto paraların geleceğidir ve VeChain Blockchain’indeki uygulamaların payına yabancı değil. Potansiyel olarak sıralanan aşağıdaki projeler, VeChain platformunda dApps için en iyi 4 seçenek:

4- VeVot

Blockchain teknolojisi ve oylama aynı kapsülü iki bezelye gibi görünüyor. Ek şeffaflık, kullanım kolaylığı ve değişmez kayıtlarla, Blockchain tabanlı oylama sistemleri ve dApps için parlak bir gelecek var gibi görünüyor. VeChain durumunda, gelecek vaat eden VeVot projesi dikkat çekmeye değer. Uzun vadede çok sayıda kullanım vakasının kilidini açabilen, işletmelere uygun bir oylama sistemi.

3- VeSCC

Bir süredir geliştirilmekte olan bu özel proje, akıllı sözleşme teknolojisine daha fazla meşruiyet kazandırıyor. VeChain, Ethereum ve NEO gibi diğer projelerin de akıllı sözleşmelere nasıl erişim sağladığına benzer şekilde, bu tür bir teknoloji sunacak. Akıllı sözleşme platformları arasındaki bu tomurcuklanan rekabete rağmen, doğru bir denetim ve belgelendirme ihtiyacı var.

Görünüşe göre VeChain bu konuda rakiplerinin üzerinde bir ayak olacak. VeSCC projesi sayesinde, VeChain Blockchain’deki akıllı sözleşmelerin onaylanması yeni standart haline gelecek. Bu tür bir hizmete ve kullanıcıların akıllı sözleşmelere daha fazla meşruluk kazandırma isteğine ihtiyaç duyduğunu gösterdiği için, kendi içinde faydalı bir işlev.

2- My Story

DNV GL ile yapılan ortaklık sayesinde VeChain, ilk üçüncü taraf inisiyatifini başarılı bir şekilde oluşturdu. My Story olarak bilinen uygulama, yiyecek ve içecek endüstrisini barındırabilen bir dijital güvence çözümü. Görünüşe bakılırsa bu dApp, şişelerinin bu yeni teknoloji ile uyumlu olmasını sağlamak için İtalyan Şarap Sektörü tarafından kullanılıyor. Teknoloji, kalite, özgünlük, köken ve benzeriyle ilgili önemli bilgiler sağlar.

1- VeVid

Bu yaklaşan dApp’ın videolarla ilgisi olduğu söylense de, bu tamamen farklı bir iş modeliyle uğraşıyor. Vevid, VeChain Blockchain’e KYC ve dijital kimlik çözümü getirecek. Bu, yerel sistemin tüm üyelerini ve şimdi veya gelecekte VeChain Blockchain’in üzerinde çalışan herhangi bir dApp kullanıcısını doğrulamaya yardımcı olacak.

VeChain’in ilerlemesi üzerine hangi uygulamaların ve çözümlerin oluşturulduğuna bağlı olarak, KYC ve dijital kimlik çözümüne sahip olmak da gereksiz bir lüks olmayabilir. Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler KYC uygulamalarının eksikliği karşısında Blockchain çözümlerini inceliyorlar ve VeVid dApp piyasaya çıktığında bu endişelerin çoğuna hitap edebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin