Coursera online eğitim platformu Blockchain teknolojisi kursu başlatacak
Coursera online eğitim platformu Blockchain teknolojisi kursu başlatacak

Coursera online eğitim platformu Blockchain teknolojisi kursu başlatacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain startup’ı ConsenSys bir Blockchain teknolojisi ve kripto para kursu tasarlamak için Coursera online eğitim platformu ile ortaklık kurdu.

Coursera Blockchain‘in temellerini öğretecek

Yapılan işbirliği sonucunda ortaya çıkan ilk eğitim kursu Blockchain: Foundations and Use Cases olarak adlandırılacak. Öğrenciler, kurs sayesinde doğası gereği yeni teknolojiye bir giriş yapacak. Kurs içeriği ile öğrencilere Blockchain teknolojisinin genel prensiplerini anlamak için gerekli temel beceriler kazandırılacak. Aynı zamanda Blockchain’in çeşitli endüstrileri nasıl değiştirebileceği anlatılacak. Bazı özel problemlerin nasıl çözebileceğinden bahsedilecek.

Coursera, farklı seviyedekki öğrencileri dikkate alarak kursu hazırladı

Coursera’ya göre, kurs, teknik eğitim eksikliği olan bireyler de dahil olmak üzere, farklı beceri düzeylerine sahip öğrenciler için tasarlandı. Kurs sonunda Blockchain teknolojisi hakkında daha önce hiç bir bilgisi olmayan öğrenciler bile temel Blockchain bilgisine sahip olacak.

Ayrıca, dünyanın en iyi 50 üniversitesinin % 42’sinin kripto para birimleri veBLockchain konusunda sınıflar sundukları da dikkate değer gözüküyor.

Blockchain alanındaki eğitim çabaları yayılıyor

Bununla birlikte, Blockchain alanında eğitimi yayma girişimleri akademik çevrelerle sınırlı kalmıyor. Geçtiğimiz ay kripto para borsası Binance, daha geniş bir Blockchain anlayışını teşvik etmek amacı ile bir eğitim girişiminin başlatıldığını duyurdu.

bitnovosti

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin