En büyük borsalardan biri Bithumb Coin’i çıkarıyor
En büyük borsalardan biri Bithumb Coin’i çıkarıyor

En büyük borsalardan biri Bithumb Coin’i çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük borsalardan biri Bithumb Coin’i çıkarıyor. Binance’ın kendi parası var, KuCoin kendi parasına sahip ve yakında Güney Koreli kripto para borsası Bithumb’da kendi kripto parası olan borsalar arasına katılıyor.

Güney Kore’nin en büyük borsalardan biri olan Bithumb, Bithumb Coin’ini piyasaya sürüyor

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Bithumb, “Bithumb Coin” adlı kendi şirket içi kripto para birimini çıkarmayı planlıyor.

Ancak, Doğu Asya ülkesi geçen yıl tartışmalı fon toplama yöntemini yasakladığı için Bithumb Coin’in ilk para teklifi (ICO), Güney Kore’de yapılamıyor. Bu nedenle Bithumb, ICO’yu yurt dışında başlatırken, Singapur’un ICO ve diğer işlemler için en olası yer olduğu belirtiyor. Bithumb konuya yönelik şunları söyledi:

Biz Bithumb Coin’inin Bithumb iştiraki tarafından satılan ve faaliyetlerimizin devamı niteliğinde olduğunu biliyoruz. Ancak bu konuda nasıl bir prosedür izleneceği ve uygulamanın nerede yapılacağı konusu henüz net değil.

Bithumb Coin’in ICO’sunun, kurumsal yatırımcıları hedef alacağı tahmin edilmekte

Bithumb Coin’in ICO’sunun, düzenli ya da küçük kripto para birimi yatırımcılarının aksine, büyük ölçekli kurumsal yatırımcıları hedef alacağı tahmin edilmekte. Bithumb, geçen yıl büyük çaplı bir güvenlik ihlalinin kurbanı oldu. Bu olay da siber suçluların, borsadaki kullanıcıların hesaplarından milyarlarca dolar çalmasına neden oldu.

Bithumb’un bir kripto para için yaptığı planlar, Çin kripto para birimi borsası Huobi’nin, kendi kripto para birimi Huobi Token (HT)’i çıkarma niyetini duyurmasının ardından geldi. Bu, Ethereum Blockchain’de bir ERC-20 standart tokeni olacak.

Bithumb Coin, Binance Coin ve KuCoin Shares’a benzer işlev görecek

Popüler kripto para borsası Binance’in, çıkarıldığından bu yana yüksek bir başarı düzeyine sahip olan kendi tokeni var. Binance Coin (BNB), platform kullanıcılarının önemli ölçüde indirimli maliyetlerle işlem yapmalarını sağlarken, şirket token sahiplerini her çeyrekte bir madeni para ile ödüllendiriyor. Bu da token kıtlığını artırması nedeniyle teoride kripto parayı daha değerli kılıyor. Şirketin tanıtım raporununda konuya yönelik şu ifadeler yer almakta:

Her çeyrek karımızın %20’siyle BNB alımı yapıyoruz ve koinleri yakıyoruz, ta ki tüm BNB’lerin %50’si bize geçene kadar. Tüm geri alım işlemlerini Blockchain üzerinden duyuracağız. Sonunda 100 milyon BNB yakmış olacağız ve piyasada 100 milyon BNB kalacak.

Aynı şekilde, KuCoin’in kendi iç tokeni olan KuCoin Shares (KCS), ücret toplamadan elde edilen geliri paylaşarak sahiplerini pasif gelirle ödüllendirmek için kullanılıyor. Bithumb Coin’in bu kripto paralara benzer bir şekilde işlev göreceğini varsaymak mantıklı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin