featured

Boğalar kripto para sektörüne geri döndü! Şimdi neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

20Boğalar kripto para sektörüne geri döndü! Şimdi neler olacak? Şu an Bitcoin, Ethereum ve Cardano dalgasını yakalamak için çok geç mi?

Boğalar kripto para sektörüne geri dönüyor

Bitcoin (BTC) şu anda geçen hafta %14,63 artışla 8,234 dolar seviyesinden işlem görüyor. Genelde olduğu gibi, kripto para piyasasının geri kalanı Bitcoin’in liderliğini izledi. Aynı zaman diliminde Ethereum (ETH) yüzde 20,93 artarken, Ripple (XRP) yüzde 35,03 arttı.

Cardano (ADA), IOTA (MIOTA) ve NEM (XEM) gibi kripto paralar sırasıyla yüzde 43,90, yüzde 51,33 ve yüzde 50,81 oranında artış gösterdi. Piyasa öyle yükseldi ki gerçekte bazılarının yeni bir boğa döngüsünün başlangıcında olmasına rağmen, en iyi 100 kripto para biriminden 96’sı değer kazandı.

Boğalar kripto para sektörüne geri döndü! Şimdi neler olacak?
Boğalar kripto para sektörüne geri döndü! Şimdi neler olacak?

Bitcoin, kripto trenini çeken mevcut motor

Rewardstoken.io Başkanı ve CEO’su olan Todd Rowan, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin, kripto trenini çeken mevcut motor. Çekiş sonrası vergi mevsimi kararlarını bulmuş gibi görünüyor. Bu herkes için iyi. Ethereum, Ripple ve diğerleri ile birlikte güçlü bir destek buluyor. Gelecek hafta, istasyonu terk edip etmeyeceğimizi söyleyeceğiz. Başka bir boğa koşusu için kapalı olabiliriz.

Bir sonraki dalga, kripto para alanındaki en zayıf oyuncuları sallamaya başlayacak

Digits.io’nun CEO’su Ben Way, bir sonraki dalganın, kripto para alanındaki en zayıf oyuncuları sallamaya başlayacağını belirterek açıklamalarına şunları ekledi:

Tren, bir peçetenin arkasında bir ICO yapmaya çalışan girişimciler için istasyonu kesinlikle terk etti. Bununla birlikte, dot-com balonu gibi, gerçek değer ve gerçek teknoloji ve konseptlerle ICO’lar iyi durumda olacak. Bu hemen hemen her pazarda gerçekleşiyor. Bir sonraki aşamada yapay zeka ve Robotik’te aynı şeyi göreceğiz.

Bitcoin ve Cardano, yaklaşan bir boğa koşusundan en fazla yarar sağlamaya çalışan kripto paralar

GN Compass’ın kurucusu ve CEO’su Michael Collins, Bitcoin ve Cardano’nun yaklaşan bir boğa koşusundan en fazla yarar sağlamaya çalışan kripto paralar olduğunu düşünüyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Dört aylık bir ayın ardından, şimdi bir boğaya doğru ilerlediğimize dair güçlü işaretler var. Bu ayın 5’inde yaklaşık 6.600 dolara gerileyen Bitcoin, muhtemelen yılın en düşük seviyesiydi. Bitcoin fiyatı yükselmeye devam edecek ve muhtemelen bu yıl 15.000 dolarlık bir zirveye ulaşacak. Diğer kripto paralar ise şu ana kadar Cardano’yla birlikte en etkileyici takımları takip ediyor.

Tren istasyonu terk ediyor olabilir

Bitcoin’e veya diğer kripto paralara yatırım yapma konusunda çitle uğraşıyorsanız, zamanınız tükeniyor olabilir. Pinnacle Brilliance konuya yönelik şunları söyledi:

Tren istasyonu terk ediyor olabilir. Trenin istasyondan ayrılmadan önce yatırımcıların akıllarını telafi etmek için biraz zamanları var. Ancak yakın zamanda karar vermek zorunda kalacaklar.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin