Guinness Dünya Rekoru kırıldı: En büyük Bitcoin ödemesi gerçekleşti
Kripto Paraların piyasa hacmi rekor seviyeye ulaştı

Guinness Dünya Rekoru kırıldı: En büyük Bitcoin ödemesi gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çevrimiçi kumar endüstrisi yeni bir rekor kırdı. Winning Poker Ağı’nın en büyük markası olan America’s Cardroom, bir çevrimiçi poker turnuvasında en büyük Bitcoin ödemesini üstlendiği için Guinness Dünya Rekorları Kitabı’na girdi.

1 milyar dolarlık Bitcoin gönderildi

Etkinlik şimdi çevrimiçi bir poker turnuvasında en büyük kripto para birimi ikramiyesi alanında Guinness World Records unvanını taşıyor. Amerika’s Cardroom’un 5 Milyon Dolarlık Venom turnuvası 14 Temmuz 2019’da başladı ve 21 Temmuz’a kadar sürdü.

Final masası 24 Temmuz’da oynandı ve Rafael Moraes- TheBigKid’i milyoner yaptı. BigKid, final turunda GinkgoBiloba’yı mağlup ettikten sonra 1.050.559.50 dolar kazandı ve kazancını hemen Bitcoin’de yolladı. Bu transfer WPN ve ACR’nin 24 Temmuz’da, Kosta Rika’daki Guinness Dünya Rekorları Kitabı tarafından ödüllendirilmesine yol açtı.

WPN adına Michael Harris şu açıklamayı yaptı:

Organizasyonun birincisi olan “TheBigKid” için heyecanlıyız. GUINNESS WORLD RECORDS ™ ünvanını kazanmak, yalnızca çevrimiçi bir poker turnuvası olmadığı, yapım sürecinin de tarih olduğu anlamına gelir. ”

Ayrıca, 5 milyon dolarlık turnuva, ABD’ye yönelik bir site tarafından düzenlenen en büyük turnuva oldu.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin