Bitcoin yatırımcıları dikkat! Son artış bir boğa tuzağı olabilir
Analistlerin Bitcoin’de “3 bin dolar” uyarısı korkutuyor

Bitcoin sadece 10 dakikada büyük bir düşüş gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz haftadan beri Bitcoin fiyatlarında dalgalanmalar yaşandığına şahit olduk. Şimdi ise yeni bir düşüş dalgası ile karşı karşıyayız. Güne hızlı bir yükseliş ile başlayıp 10.200 dolara yaklaşan Bitcoin, 10 dakika içinde 9.400 dolara kadar düştü.

Bazı kripto para borsalarında Bitcoin ticareti 10600 dolara kadar yükseldi. Ancak salı ve çarşamba günü fiyatlarda büyük bir düşüş gördük. Bu satış dalgası, Bitcoin’i 9.500 dolar bandına itmişti. Bu olumsuz tablo, birçok yatırımcı ve analisti karamsar bir havaya sokarak BTC’nin 8.500 – 9.000 dolar aralığına çekileceği öngörüsünde bulunmasına neden oldu. Ancak BTC/USD paritesi, bugünkü sıçrayış ile 10.200 dolara yakın seyrederek ikili dip formasyonuna gösterdi.

Haftanın son günlerine gelmişken ve bir toparlanma sürecinden bahsetmeye başlarken BTC fiyatında ani bir düşüş gördük. Ayrıca bu sefer oldukça hızlı bir fiyat düşüşü söz konusu. Bu düşüşün hızı bu sefer düşüş bekleyen analistleri doğrulayabilir ve BTC, haftanın en düşük değeriyle kapatabilir. Zira 10 dakika içerisinde 10.200 dolar seviyelerine çıkan Bitcoin 9.450 dolara kadar düştü. Yazımız yayına hazırlanırken ise düşüş eğimli devam ediyordu. Bu hızlı düşüş hiç şüphe yok ki pazarın geri kalanını da olumsuz etkiyecektir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin