Bitcoin balinalarının Eylül ayından bu yana biriktirdiği BTC miktarı dudak uçuklatıyor
Bitcoin balinalarının Eylül ayından bu yana biriktirdiği BTC miktarı dudak uçuklatıyor

En büyük Bitcoin balinalarından biri hareketlendi! Dev bir transfer kaydedildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para balinaları tarafından gerçekleştirilen büyük transferler, sektörde her daim heyecan oluşmasına sebep oluyor. Ancak bugün gerçekleşen bir transfer daha öncekilere benzemiyor. Dünyanın en büyük Bitcoin balinalarından birinin harekete geçtiği tahmin ediliyor.

Anonim bir kripto para kullanıcısı, tüm Bitcoin varlığını en zengin cüzdanlardan birine taşıdı. 139 dolar ödeme gerçekleştiren şahıs 243 milyon dolara tekabül eden 19.722 BTC gönderdi.

İşlem ilk olarak balina gözlemcisi Whale Alert tarafından açığa çıkarıldı.

En büyük 37. Bitcoin adresiydi

Bitcoin’i ilk olarak Aralık 2018’de alan cüzdan, işlem öncesinde dünyanın en büyük 37. BTC adresi olarak biliniyordu.

En son Blockchain verilerine göre balina, Bitcoin’i boş bir BTC cüzdanına taşıdı. Alıcı cüzdan daha sonra, 200 BTC gönderilen bir adres dışında, Bitcoin’i 195,2 BTC’lik yığınlar halinde farklı adreslere yeniden dağıttı.

Şimdiye kadar söz konusu kripto paraların açık piyasada satılabileceği bilinen herhangi bir kripto borsa adresine gitmediği görülüyor. Adreslerden hiçbiri tanımlanmadığından, BTC’nin erken bir yatırımcıya mı yoksa büyük miktarda kripto parayı yöneten bir kuruma mı ait olduğu bilinmiyor.

Kripto analiz firması Glassnode’dan alınan veriler, Bitcoin balinalarının sayısının ocak ayından bu yana arttığını ve en son Eylül 2017’de görülen zirveye ulaştığını gösteriyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin