Eminem Bitcoin için yaygın para imasında bulunuyor
Eminem Bitcoin için yaygın para imasında bulunuyor

Eminem Bitcoin için şarkı yazdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’i kullanan ünlüler yeni bir şey değil, ancak her zaman yeni bir haber oluyor. Şimdi de, Eminem’in yeni albümü ‘Kamikaze’ sürprizlerle piyasaya sürüldü. Ünlü rapçı Eminem Bitcoin kripto parasına şarkı sözlerinde yer verdi.

Eminem Bitcoin için yaygın para imasında bulunuyor

Eminem Bitcoin ile ilgili sözlerini, “Royce Da 5’9” adlı “Not Alike” parçasında bulabilirsiniz. Şarkıda Bitcoin’in geçtiği satırda şu ifadeler yer alıyor:

Herkesin nikeli ısırdığını hatırla, şimdi herkes Bitcoin yapıyor.

Bu sanatçı, dünyayı ciddiye alan ünlü bir ekonomist değil, sadece bir gözlemden ibaret olsa da, herkesin kripto para birimini kabul ettiğini görmek güzel.

Snoop Dogg kripto paraları onaylayan ünlüler arasında

Snoop Dogg adlı Ellen Degeneres’te kripto paraları onaylayan ünlüler arasında. Ellen Şubat ayı gösterisinde Bitcoin’e yer verdi ve Mayıs ayında düzenlenen bir XRP kutlama etkinliğinde sahne aldı. Son şarkı ile hem hip hop hayranlarının hem de kripto meraklılarının içerisindeyseniz, bu hafta sonu ne dinleyeceğinizi biliyorsunuz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin