Emin Gün Sirer’den iddialı tahmin: ''Bitcoin ve kripto kışı sona eriyor.
Emin Gün Sirer’den iddialı tahmin: ''Bitcoin ve kripto kışı sona eriyor."

Emin Gün Sirer’den iddialı tahmin: ”Bitcoin ve kripto kışı sona eriyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain uzmanı, Bitcoin savunucusu ve Cornell Üniversitesi’nde bilgisayar bilimi profesörü Emin Gün Sirer, uzun süreli Bitcoin ve kripto kışının, sona ereceğine inanıyor.

Bitcoin ve kripto pazarı 1 trilyon

Bilgisayar bilimi alanında Cornell profesörü, kısa bir süre önce bu uzun kripto kışının sona ereceğine ve belirli şartlar yerine getirildiğinde, tüm kripto pazarı için 1 trilyon doları aşmanın mümkün olacağına inandığını paylaştı. Yerine getirilmesi gereken şartları ise, ölçekleme, depolama dışı çözümler oluşturma ve insanların gerçekten kullanmak istedikleri uygulamaları katmanlama olarak sıraladı.

https://twitter.com/el33th4xor/status/1111252183318704128

2017’deki parabolik rallinin büyük olasılıkla yutturmacaya dayanmasına rağmen, Sirer, toplam kripto para birimi piyasasının hala ölçeklendirilemeyen teknolojilerle 700 milyar dolarlık rekoru geçebildiğini belirtti.

Sirer, bu kez, ölçekleme çözümleri, gözetim dışı çözümler ve topluma net olumlu sonuçlar getiren uygulanabilir kullanım durumlarıyla birlikte, kripto para birimi piyasasının nihayet yeniden büyümeye başlayabileceğine inanıyor.

Bitcoin 55.000 dolar

Sirer, toplamda 1 trilyon dolarlık bir kripto para birimi piyasasına ulaşılabileceğine inanmasına rağmen, sektörde Plan B olarak bilinen bir başka kripto analisti, yalnızca Bitcoin için 1 trilyon dolarlık bir pazar oluşacağına inanıyor.

Kripto araştırmacısı, 2020’de gerçekleşecek halving nedeniyle Bitcoin’in 55.000 dolara çıkacağını belirten en son tahmin modellerinden birini paylaştı.

Kripto trader’ı, 1 trilyon dolarlık Bitcoin piyasa değeri için gereken tüm paranın gümüş, altın, negatif faizli ülkelerden, yenilikçi hükumetlere sahip ülkelerden, milyarderler ve niceliksel gevşemeye karşı korunan milyonerlerden ve son 10 yılın en etkili varlığını keşfeden kurumsal yatırımcılardan geleceğini açıkladı.

Analist, öngörüsünün oldukça muhteşem olduğunu itiraf ederek, ‘sanırım zaman gösterecek ve halving çıktıktan bir veya iki yıl sonra, yani, 2020 veya 2021’de öğreneceğiz’ dedi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin