dash
Dash iOS cüzdanı, nakit çekim ücreti kaldırılarak Uphold ile entegre ediliyor

Dash bu gelişmeler ışığında ilk 20’de dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nisan’ın ilk gününde, 13. en büyük kripto para olan Dash ’in ilk 20 kripto para içinde öne çıktığı görülüyor. Coin, 01 Nisan 2019’da yüzde 15,2’ye kadar yükseliş gösterdi. Ve Önemli altcoinler arasında günün altcoini olma yolunda en büyük aday gibi duruyor.

Coinmarketcap verilerine göre kripto para, ABD doları karşısında 114,48 dolar değerinde ve son birkaç saat içinde yüzde 15,2 oranında artış kaydettikten sonra ortalama 998,3 milyon dolar değerinde bir piyasa değeri bulunuyor.

dash

Dash’in piyasadan ayrışarak kısa sürede kaydettiği bu önemli artış, Latin Amerika borsası cryptobuyer ve Venezuela’da bulunan büyük bir alış veriş merkezi olan Traki’nin Dash ödemelerini kabul etmesine bağlanıyor.

Dashpay

Dash ATM’den sıfır komisyonlu satın alınma gelişmeleri ile yükseliyor

Hem bir ATM, hem de satış noktası çözümleri ağı olarak faaliyet gösteren Crytobuyer, zaten Dash ve birkaç diğer kripto parayı destekliyor. Yapılan anlaşma gereği, Cryptobuyer, Venezuela’ya havale yoluyla gönderilecek kripto paraya daha hızlı erişilmesine yardımcı olmak için “sıfır komisyonlu Dash satın alma”  işlemini başlatıyor. Dash, böylece Orta Amerika ülkesi Panama’da (Cryptobuyer’in bulunduğu yer) ücretsiz olarak satın alınabilir ve ardından doğrudan Traki’den bir şey satın almaları için Venezuelalılara gönderilebilir.

Dahası, teklif 1 Mayıs 2019 tarihine kadar geçerli. Bu durum, kripto paranın sınırlı bir süre içinde kullanma konusunda büyük bir söylenti oluşturmuş olabilir.

Duyuruya ilişkin olarak, Dash Core Group CEO’su Ryan Taylor;

Dash kullanımı hızlı bir oranda artıyor. Çünkü daha güvenilir bir ödeme yöntemi ve değer deposu olarak bir alternatif sunuyor. Bu inisiyatifi Cryptobuyer’dan bekliyoruz.  Çünkü günlük kullanımda Dash’e erişimde kesintisiz ve etkili bir yol sunuyor ve giriş engellerini azaltıyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin