Binance'in IEO'ları göz kamaştırıyor: Elrond (ERD) 12x değer kazanıyor
Binance'in IEO'ları göz kamaştırıyor: Elrond (ERD) 12x değer kazanıyor

Binance’in IEO’ları göz kamaştırmaya devam ediyor: Elrond (ERD) 12x değer kazanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in son IEO’su Elrond (ERD) son 24 saat içinde fiyat ve hacimde büyük bir artış kaydetti.

Elrond (ERD) son 24 saat içinde %100 artış gösterdi

Fiyat ve hacim bakımından lider olan Binance’nin, ilk IEO’yu takiben etkileyici sonuçlar göstermeye devam ettiği görüyor.

Elrond, bir hafta önceki IEO fiyatına göre 12x ile Binance’de işlem görmeye başladı ve IEO’ya girebilen şanslı %11’e sağlıklı bir kâr getirdi. Elrond, hafta boyunca %50’den fazla düştüğü için büyük alımlar görmeye başladı. Bununla birlikte, projenin dibi bulduğu ve alıcıların son 24 saat içinde fiyatta %100 civarında bir artış göstererek geri kazandıkları görülüyor. Bu artış ERD’yi, Binance’de yazım zamanında en çok değer kazanan coin ve aynı zamanda en büyük oyuncu yapıyor.

Elrond, önceki IEO’lardan gelen en iyi kazanımlardan bazılarını görmeye devam ettikçe alıcıları tekrar pazara dönüyor gibi görünüyor. Böylece, Binance’ın en iyi kazanan IEO’ları arasına ERD’de giriyor. Bir kez daha Binance IEO’ları kazançlar ve karlar bakımından oldukça verimli olduğunu kanıtlıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin