Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?
Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?

Bitcoin’de çöküşü bilen analistten dudak uçuklatan Ripple (XRP) tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ayılar, kısa süre önce önde gelen kripto para birimi Bitcoin’i 2.000 dolar düşürdü. Bu hamle ile analistler sadece BTC için değil, aynı zamanda altcoin’ler için de en kötüsünden korkmaya başladılar. Efsanevi emtia trader’ı Peter Brandt’a göre, Ripple (XRP) yakında ABD doları karşısında 0,16 dolara düşebilir ve “anında bir düzeltme” görebilir. Böyle bir hamle, XRP’nin piyasa değerini 7 milyar dolar olarak belirleyecek.

Bitcoin tahmin uzmanı Brandt: “Ripple yüzde 50 düşecek!”

Brandt, dolara karşı XRP’nin şu anda yaklaşık 9 aydır devam eden bir kamada işlem görüyor olduğunu belirterek bunun tahminine destek verdiğini belirtiyor. Bu kama olumsuz yönde başarısız olursa, kripto para için iyi bir süreç olmayabilir, bu kesin. Ancak 0,16 dolarlık rakamın nereden kaynaklandığı belli değil. Brandt, genellikle altcoin’lerin olumsuz etkileneceği bir sürece girdiğini ve son zamanlarda Bitcoin dışındaki kripto varlıkların %95’inin zamanla başarısız olduğunu görürse şaşırmayacağını söyledi. 

Brandt, Litecoin ve Monero’ya karşı nispeten iyimser düşünceler dile getirdi. XRP’de Brandt, kripto para biriminin “manipüle edildiğine” inanıyor ve muhtemelen Ripple Labs’ın kripto paraların büyük bir kısmını sattığını ve bunun fiyatını yapay olarak düşürdüğünü gösteriyor. Brandt’ın korkutucu ifadesi, Ripple’ın bir dizi güçlü haberi görmesiyle birlikte geliyor. En önemlisi, fintech şirketi kısa bir süre önce dünyanın en önde gelen para transferi firmalarından MoneyGram ile ortaklığa katıldı. 

Peter Brandt’a göre, Ripple manipüle ediliyor!

Daha   önce  bildirildiği üzere, şu anda iki yıl sürecek (uzatılabilecek) olan bu ortaklıkla Ripple, dijital varlıklar aracılığıyla sınır ötesi ödeme ve forex çözümü için MoneyGram’ın ana ortağı olacak. Başka bir deyişle MoneyGram, birincil iş kolu olan para transferinde XRP’yi kullanacak. Ripple ve kripto para hayranları için bu haber anıtsaldır.

Brandt’a göre şu anda kripto pazarlarında son derece kısa vadeli bir düşüş yaşadığını not etmek önemli. Bu ayın başlarında analist, eğer BTC parabolünü kıracak olsaydı, güçlü bir düzeltmenin belki %80’lik bir çöküşün bile olabileceğini iddia etti. Bu, Bitcoin pazarındaki kırılmış parabollerin büyük dezavantajlara yol açtığı tarihsel emsallere açık bir referanstır. Aslında önceki tahminlere göre, Brandt BTC’nin 2020 yılının başlarında 100.000 dolara çıkabileceğini iddia etti.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin