Elon Musk Dogecoin balinalarını eleştirdi – fiyat bu defa düştü
Elon Musk Dogecoin balinalarını eleştirdi – fiyat bu defa düştü

Elon Musk’dan Ethereum (ETH)’a jest!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ETH/USD paritesi iyileşmesi 160 dolar engeli ile sınırlandı. Ancak Elon Musk şakası Ethereum topluluğu içinde heyecan uyandırdı.

Elon Musk’un Ethereum hakkındaki tweeti toplumu canlandırıyor

Ethereum (ETH) haftanın başından beri dar bir aralıkta işlem görüyor. Kripto para, destansı bir çöküşten sonra bir miktar toparlanmayı başardı ve 25 Nisan’da 148,23 dolara ulaştı. ETH boğaları, kripto parayı yukarı itmek için ilham bulmakta zorlanırken, iyileşme 160 dolar değerinde kaldı.

Bu arada, yüksek teknoloji dünyasında öne çıkan bir isim olan Elon Musk birden bire “Ethereum” kelimesini tweetleyerek kripto dünyasının dikkatini çekti. Bu süper kısa mesaj, toplumdan gelen yanıtlarla dikkat çekti. Ethereum kurucusu Vitalik Buterin de Musk’u Devcon’a davet etmek için paylaşım yaptı. Vitalik Buterin paylaşımında şunları söyledi:

Ekim ayında Devcon’a gelmelisin 🙂

Ethereum (ETH) fiyat grafiği

Ethereum (ETH) fiyatında son durum

İkinci en büyük kripto para birimi  Ethereum, yazım sırasında yüzde 2,2 oranında artışla 159 dolar seviyesinden işlem görüyor. En büyük altcoin şu anda 16,8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin