Artık NEO’yu Apple ve Samsung’da harcayabilirsiniz!
Artık NEO’yu Apple ve Samsung’da harcayabilirsiniz!

Artık NEO’yu Apple ve Samsung’da harcayabilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO (NEO)’dan likiditeyi ve token erişilebilirliğini arttıran bir hamle! Proje, Zeux App kullanarak Apple ve Samsung Pay aracılığıyla tokeni harcamanın artık mümkün olduğunu açıkladı.

Artık NEO, Apple ve Samsung Pay’da yer alıyor

NEO, 7 Mayıs’tan itibaren Zeux uygulamasında mevcut olacak ve uygulamayı destekleyen dünya çapındaki satıcılar tarafından kullanılabilir. Zeux’un CEO’su ve kurucusu Frank Zhou, bu gelişmeyle ilgili olarak şunları söyledi:

“NEO’yu kripto para birimleri listemize ekleyeceğimizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz. NEO’nun, geliştiricilere başka bir benzersiz dil öğrenmeden kendi akıllı sözleşme uygulamalarını kurma ve ölçeklendirme araçlarını vererek akıllı bir ekonominin yolunu açtığına inanıyoruz. Bu stratejik ortaklık, mevcut altyapımızı geliştirmemize ve hizmetimizi daha geniş bir kitleye yaymamıza yardımcı olacak.

Zeux, Londra merkezli bir fintech şirketi

Zeux, kullanıcılarına kripto para birimlerinin ödeme, kullanımı ve yatırımları için hepsi bir arada bir çözüm sunan Londra merkezli bir fintech şirketidir. Uygulama, şu anda yalnızca İngiltere’de bulunmakta olup, bu yılın sonunda Avrupa geneline yayılması bekleniyor. Bu uygulama aynı zamanda kendine ait Zeux Coin Token (ZUC) isimli bir tokene sahip.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin