Elon Musk doge
Elon Musk doge

Elon Musk Dogecoin Yatırımcısını Yine Neden Üzdü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 Kripto para haber – Geçtiğimiz günlerde Elon Musk Twitter‘ın logosu beklenmedik bir anda Dogecoin logosuna dönüştürmüştü. Bu sürpriz gelişme sayesinde Dogecoin’in fiyatında yüzde 40’lara varan bir artış yaşanmış, Doge topluluğu ve ellerinde Dogecoin bulunduranlar yeniden heyecanlanmıştı.

Elon Musk 7 Nisan’da Twitter’ın logosunu tekrar eskisiyle değiştirdi. Elon Musk’ın değişik yöntemlerle DOGE’nin fiyatını yükselteceğini düşünenler ise bir nevi hayal kırıklığına uğramış oldu. Dogecoin fiyatı bu değişikliğin ardından 0.80 sente kadar düştü. Bu düşüş tepe noktasından %30’luk bir düşüşe denk geliyor. Yani yine olan yükselişe kanarak yüksek fiyattan giriş yapan yatırımcıya oldu.

Elon Musk Doge
Elon Musk Dogecoin Yatırımcısını Yine Neden Üzdü? 1

Özellikle kripto para borsalarına ve DeFi platformlarına ağır bir baskı uygulayan SEC’in bu duruma nasıl bir tepki vereceği ise kripto para takipçileri arasında merak konusu. Elinde bulundurduğu güç nedeniyle Elon Musk Dogecoin olayında bir baskı görmezse kripto para piayasasında yaptığı manipülasyonlar giderek artacak ve bazı yatırımcıların zarar görmesine neden olacaktır.

Elon Musk Doge
Elon Musk Dogecoin Yatırımcısını Yine Neden Üzdü? 2

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin