featured

Bu altcoin’in son 24 saatteki yükselişi aldatıcı olabilir: Teknik göstergeler yeni bir düşüşe işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LUNC fiyatı, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %1,32 oranında bir artış kaydetti. Fiyat şu anda bir konsolidasyon kanalı içinde işlem görüyor.

altcoin LUNC

Altcoin’in 4 saatlik grafiğindeki teknik veriler, fiyatın önümüzdeki 24 saat içinde düşeceğini gösteriyor. LUNC, bu yazının yazıldığı sırada 0,000126 dolar civarında işlem görüyor.

Bununla birlikte, altcoin’in fiyatı aynı zamanda Bitcoin’e (BTC) karşı %2,11 ve Ethereum’a (ETH) karşı da %3,38 oranlarında güçlendi.

Grafikler düşüşe işaret ediyor

4 saatlik grafik, fiyatın konsolidasyon kanalında 0,00012469 dolar ile 0,00012697 dolar arasında işlem gördüğünü gösteriyor. Fiyat, bu kanaldan iki kez ayrılmaya çalıştı. İlk girişim Cuma günü gece yarısı, ikinci girişim ise Cumartesi akşamı gerçekleşti.

Her iki girişim de başarısız oldu ve LUNC token’ının fiyatı, her girişimi takip eden 4 saat içinde daha önce belirtilen fiyat kanalına geri çekildi. Konsolidasyon kanalından çıkmaya yönelik bu başarısız girişimlerin bir sonucu olarak, kendisini zor bir durumda buldu.

Altcoin’in konsolidasyon kanalından her çıkış girişiminde daha düşük zirveler oluşturması göz önüne alındığında, 4 saatlik grafikte aşağı yönlü bir alçalan üçgen modeli oluştu.

LUNC token’ının fiyatı bu düşüş grafiği modelinin zirvesine yaklaşıyor. Eğer bunun üzerine çıkamazsa, önümüzdeki 24 ile 48 saat içinde 0,00012469 dolar seviyesinin altına düşebilir.

Bu düşüş tezi doğrulanırsa, fiyat bir sonraki önemli destek noktası olan 0,00012091 dolara kadar gerileyebilir. Bu fiyat düşüşünün gerçekleşeceğine dair potansiyel bir teknik işaret, 4 saatlik grafikteki RSI çizgisinin SMA seviyesinin altından geçmesidir.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin