Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı
Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı

Elon Musk Bitcoin’i öven sözleriyle dikkatleri üzerine çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tesla ve SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk, kripto paranın geleneksel paraya göre daha gelişmiş bir alternatif sunduğu inancını paylaştı.

Elon Musk: “Değer transferinde Bitcoin kağıt paralardan çok daha iyi”

Yatırım firması ARK Invest ile 19 Şubat’ta yapılan bir podcast röportajında ​​Musk, şirketlerinin geleceği hakkındaki görüşlerinden bahsetti ve özellikle kripto paralar hakkındaki düşüncelerini diler getirdi.

Bu amaçla Musk, Bitcoin’in yapısının “oldukça harika” olduğuna inandığını söyledi:

Kripto paralar rutin para birimi kontrollerini atlıyor. … Kâğıt para demode oluyor ve kripto paralar, değerleri bir kâğıt parçasından daha kesin bir şekilde aktarmanın çok daha iyi bir yolu.

Bununla birlikte, Musk, şirketlerinin teknolojiyi kullanmak ve uygulamak konusunda engel oluşturan engelleyen sektördeki bazı sıkıntılara da dikkat çekti.

Bitcoin üretiminde kullanılan enerjinin şu an için aşırı düzeyde olduğunu söylüyor

Örneğin, Bitcoin özelinde, kripto paraların dezavantajlarına değinerek, hesap defterini güvence altına almak için büyük bir bilgisayar ağının kullanılmasının “sayısal olarak aşırı enerji ihtiyacı” olduğuna inandığını söyledi. Ayrıca şirketinin hedefinin sürdürülebilir enerjiye adaptasyonu artırma olduğunu söylerken şu an “Tesla’nın kripto sektöründe yer almak adına kaynak kullanımı verimli olmayabilir” dedi:

“Bu noktada Bitcoin oluşturmak aşırı bir enerji gerektiriyor.”

Musk’un bu söylemleri kripto paralar için yaptığı ilk yorumlar değil. Geçen yıl ekim ayında, şaka olduğunu söylese de, sosyal medyada spekülasyonlara neden olan Bitcoin alımına dair gizemli bir tweet atmıştı.

Ayrıca Twitter’da Musk’un sahte profilini kullanan dolandırıcılar, Twitter kullanıcılarından kripto para çalmak için birçok girişimde bulundu.

Bu konuyla ilgili yaptığı açıklama ise şu şekilde:

Twitter’da Bitcoin ve Ethereum dolandırıcılığı çok yaygındı. Katılmaya karar verdim ve bir noktada biraz Bitcoin almak istediğini söyledim?

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin