Elirtex
Elirtex

Pasif gelir mi elde etmek istiyorsunuz? Buraya bakmadan geçmeyin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pasif gelir hepimizin iştahını kabartan bir gelir türü. Son dönemde kripto para endüstrisinde de yaygınlaşmaya başlayan bu kavram, bazı platformlarla gerçeğe dönüşüyor. Şimdi sizi bu platformlardan son çıkanıyla tanıştıracağız: ELIRTEX.

ELIRTEX, ELIRTEX LIMITED uzmanları tarafından, online yatırım yoluyla sermaye çekmek için geliştirilmiş bir platform. Oluşumun temel amacı, en kısa sürede en uygun performansı elde etmek ve olası finansal riskleri sınırlamak.

2007 yılından bu yana yatırım portföyünü yöneten ELIRTEX LIMITED, 2017 baharında bireysel yatırımcılar için bir online platform kurdu. Bu değişim, platformun operasyonlarını genişletmesine ve dünyanın dört bir yanındaki insanlara pasif gelir alma fırsatı sunmasını sağladı. Ayrıca platformun Birleşik Krallık yasalarına sıkı sıkıya bağlı olarak çalıştığını belirtmek gerek.

Yatırım alanları
Yatırım alanları

ELIRTEX platformuna nasıl katılabilirim?

Platforma kayıt olmak yalnızca birkaç dakika sürüyor. Hemen sonra, platformun tüm hizmetlerini kullanabilir ve toplu yatırım pazarında kâr elde edebilirsiniz.

Kayıt işlemi sırasında kullanıcı sözleşmesinin şartlarını kabul ederek, bu web sitesiyle çalışmanın, vatandaşı olduğunuz devletin mevzuatına aykırı olmadığını ve yasal yaşınız olduğunu doğruladığınızı onaylarsınız.

Kazancın kaynağı nereden geliyor?

Platform her iki taraf arasında doğru ilişkiyi temin ediyor, bir yandan da yatırımcıların sermayelerini artırmasına yardımcı oluyor. Ayrıca yeni yaratılan şirketlere kendi ürün ve hizmetlerini geliştirmeleri için finansman desteği sağlıyor.

Platformu diğer risk sermayesi ve yatırım fonlarından ayıran temel fark, ELIRTEX’in kendi deneyimleri ve her projeye kişisel katılımı. Bu nedenle, uzun vadeli deneyimlerini uygulayabilecekleri projeleri desteklemeye her zaman hazırlar.

Şirketin uzmanları, ELIRTEX’in ortaklarına sisteme etkili bir şekilde yatırım yapmalarını ve riskleri en aza indirmelerini sağlayan bir dizi ön seçim kriteri geliştirdi. Böylece tüm yatırımcıları onlar için en uygun şekilde istikrarlı bir kazanç elde ediyor.

Geliştirme planı
Geliştirme planı

Kişisel verileriniz de emin ellerde

Platform, web sitesini ve kişisel verilerinizi korumak için farklı güvenlik önlemleri alıyor. Web sitesi DDOS saldırılarına karşı korunuyor. İletilen bilgi SSL şifrelemesini geçiyor.

Ağda uygun şekilde oluşturulmuş komut dosyalarını ve güvenlik sertifikalarını da kullanıyorlar. ELIRTEX platformunun bulunduğu sunucular birkaç kıtada yer alıyor.

Ekip son derece önemli isimlerden oluşuyor

Şirketin yatırım politikası, ekonomi sektörünün önde gelen uzmanlarının deneyimlerine dayanıyor. Ekip nitelikli finansal uzmanlardan, en iyi analistlerden ve deneyimli risk yöneticilerinden oluşuyor. Pazarın dikkatli bir analizi, startup faaliyetleri ile ilgili detaylı bir çalışma ile birlikte, en umut verici projelere yatırım yapmanızı sağlıyor.

En iyi yatırım fırsatlarından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, platformun web sitesini ziyaret ederek birkaç dakikada kayıt olmak!

ELIRTEX

Web Sitesi

FacebookInstagramYouTube

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin