featured
COTI düşüş geçebilir

Elinizde bu coin varsa dikkatli olun: Düşüş eğilimi kapıda görünüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – COTI fiyatı 0,67 dolarda yer alan direnç tarafından reddedildi ve düşüş eğilimi göstermeye başladı. Bu seferki geri çekilme aşamasının beklenenden daha fazla derinleştiğini ve hatta 0,047 dolarlık kritik desteği bile aştığını unutmamak gerekiyor.

Yine de olumlu bir haber var: O da, şu anda COTI’yi destekleyen en güvenilir koruyuculardan biri olan Coinbase…

COTI fiyatı Ağustos ayında olağanüstü bir ralli başlattı ve 0,675$’da rekor seviyesine ulaştı. Sonrasında kripto para, yükseliş trendine devam etmek için olağan bir düzeltme ve toparlanma aşamasından geçti. Ancak fiyat daha yüksekteki direnci geçemedi ve başka bir düşüş eğilimi göstermeye başladı.

16 Kasım’da, COTI fiyatı bir önceki en düşük seviye olan 0,47 $’lık desteği kırdı ve daha da fazla düşüşe işaret etti. Bu daha derin düzeltme aşaması, 200 EMA hattından uygun desteği almayı başardı ve şu anda aynı seviyeyi yeniden test etmek için geri dönüyor.

Bir yükseliş trendinde yoluna devam eden COTI’nin fiyatı günlük 50 EMA çizgisinden dinamik destek aldı. Ancak düşüş eğilimi ile kripto para bu destek EMA’sından ayrıldı.

Göreceli Güç Endeksi (47), bu kripto para içinde düşüş eğilimi gösteriyor.

Fiyat halen 0,47 dolardan güçlü bir ret yaşıyor ve bu, fiyat analizimizin kritik noktası. Fiyat bu direncin altında kalırsa, yatırımcılar COTI’de bir short fırsatı yakalayabili. Ayrıca fiyat günlük 200 EMA’dan ayrıldığında ekstra bir onay görmüş olacağız.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin