Bu altcoin iyi sinyaller vermeye başladı: Teknik metrikler canlandı! Alım fırsatı mı?
Bu altcoin iyi sinyaller vermeye başladı: Teknik metrikler canlandı! Alım fırsatı mı?

Bu altcoin iyi sinyaller vermeye başladı: Teknik metrikler canlandı! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugünkü Litecoin fiyat analizimizde yukarı yönlü trend dikkat çekiyor. Satın alma baskısı arttıkça yükseliş momentumu da artışa geçti. Bugün 212,11 $’a başarılı bir tırmanış sağlandı. Piyasa daha önce ayılar tarafından yönetilse de bugünün eğilimi nispeten cesaret verici.

Bir günlük Litecoin fiyat analizine baktığımızda, piyasa bugün alıcıları desteklerken yükseliş eğilimi görmekteyiz. Geçen hafta boğalar için oldukça elverişliydi, kısa vadeli trend çizgisi de şimdi artan bir şekilde hareket ediyor. Bugün fiyatın 212 dolara ulaşmasıyla fiyatta bir kez daha önemli bir artış gördük. Öte yandan hareketli ortalama (MA) değeri halen nispeten daha düşük bir konumda, 207,70 dolarda.

Bollinger bandı ortalaması, önceki düşüş trendi nedeniyle 225,68 $’a kadar geriledi. Aynı zamanda, üst Bollinger bandı değeri 273,64 $’a, alt Bollinger bandı değeri ise 177,72 $ olarak değişti. Göreceli Güç Endeksi (RSI) grafiği, ortalama 48,74 puanla yukarı doğru bir eğri göstermekte.

Tutarlı bir yükseliş eğilimi gözlemlendiğinden boğalar son birkaç saattir piyasada hüküm sürüyor. Fiyat 211,25 dolar direnç noktasının üzerine çıktığından, yükseliş eğrisi kesin bir artış eğilimine işaret ediyor. LTC/USD, kayda değer bir toparlanmanın ardından şu anda 212,03 $’da duruyor. Bir günlük fiyat grafiğindeki hareketli ortalama değerinden bahsedersek, 203,79 $ pozisyonunu görmekteyiz.

Oynaklık çok güçlü bir şekilde yükseliyor, bu da tam tersine gelecekteki eğilimler için olumsuz bir gösterge. Üst Bollinger bandı şu anda 211,25 $ ve alt Bollinger bandı 185,60 $’da mevcut. RSI eğrisi, LTC değerinde bir artış gösteriyor ve 61,48’e ulaştı.

Hareketli Ortalamalar Göstergesi, bir satın alma sinyali vererek boğaları destekliyor. Beş göstergenin satış noktasında, dokuz elin alımda ve yalnızca bir göstergenin nötr işarette olduğunu görebiliriz. Sekiz osilatör nötr konumda, iki osilatör satıyor ve bir osilatör alış konumunda olduğundan osilatörler bir kez daha nötr bir eğilim gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin