Vechain yorumu ve analizi: VET düşecek mi?
Vechain yorumu ve analizi: VET düşecek mi?

Elinizde bu altcoin varsa dikkat: Yeni sert düşüş kapıda olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Vechain fiyat analizi bugün için düşüş eğilimi gösteriyor. Kripto para birimi son birkaç haftadır düşüş gölgesinde ve fiyat sürekli geriliyor. VET düşüş baskısı nedeniyle son 24 saatte 0,131 dolara dek gerilemiş durumda. Satıcıların ısrarı sürerse kısa vadede yeni bir düşüş eğilimi beklenebilir.

Vechain fiyat analizi: VET için yeni düşüş kapıda mı?

Ayılar son birkaç haftadır piyasaya liderlik ediyor. Alıcılar için elverişsiz koşullar yaratan son düşüş eğiliminin ardından fiyat 0,131 dolara dek indi. Düşüş momentumunun yoğunlaşması nedeniyle önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatın daha da düşebileceği ifade ediliyor. Günlük fiyat grafiğindeki hareketli ortalama (MA) değeri 0,155 dolar.

Bollinger Bantları ortalaması, bir günlük fiyat grafiğinde şu anda 0,152 dolarda. Üst Bollinger bandı 0,179 dolara dokunurken alt Bollinger bandı 0,125 dolara dokunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) skoru ise gün içinde 40,80’e kadar düştü.

Dört saatlik Vechain fiyat analizi, fiyat son birkaç saat içinde düştüğü için düşüş eğilimi belirtileri gösteriyor. Son dört saat, yeni bir aşağı yönlü hareket kaydedildiği için kripto para biriminin ilerlemesi için çok önemliydi. Fiyat 0,131 dolara düştü ve önümüzdeki saatlerde daha fazla düşüş olası görünüyor. Hareketli ortalama değeri, fiyata kıyasla daha yüksek bir konumda, 0,140 dolarda.

SMA 50 eğrisi, sabit düşüş eğilimi nedeniyle halen SMA 20 eğrisinden daha yüksekte seyrediyor. Üst Bollinger bandı şu an 0,168 dolarda, alt Bollinger bandı ise 0,126 dolarda. RSI puanı, alım sınırının altına düştü ve şu anda 28,30’da duruyor.

VET/USD için teknik gösterge tablosu düşüş sinyali veriyor. Son birkaç hafta içinde daha fazla satış ivmesi gözlemlendi. Satış pozisyonunda duran 13 gösterge bulunurken nötr işarette dokuz gösterge ve alış pozisyonunda dört gösterge var.

Hareketli Ortalamalar Göstergesi, düşüş işaretleri veriyor ve satıcıları destekliyor. Satış seviyesinde 10 gösterge var, dört gösterge alış seviyesinde, sadece bir gösterge nötr seviyede. Osilatörler tarafına baktığımızda ise nötr noktada sekiz osilatör, satış noktasında üç osilatör ve satın alma noktasında sıfır osilatör ile bir satış sinyali görmekteyiz.

Sonuç

Son 24 saatte fiyat düşüşü gözlemlendiğinden günlük ve saatlik Vechain tahminleri ayılar lehine gidiyor. Kripto para biriminin değeri şu anda 0,131 dolar ve daha fazla düşüş bekleniyor. Dört saatlik Vechain fiyat analizi, düşüş eğilimi kaydedildiği için benzer sonuçlar gösteriyor. Önümüzdeki saatler kritik olacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin