featured
Santiment'ten Shiba Inu raporu geldi.

Kripto analiz firmasından çarpıcı Shiba Inu raporu! “Önemli bir varlık”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para analiz firması Santiment, son derece popülerleşen köpek temalı kripto para birimi Shiba Inu ile ilgili kritik bir rapor yayınladı. Firma, SHIB’i Ethereum destekli altcoinler arasında bir son derece önemli bir varlık olarak kabul ettiklerini ifade etti. SHIB için “blue chip” ifadesi kullanılması dikkat çekti.

Çok sayıda güvenilir kaynaktan gelen büyük miktarda bilgiyi işlediklerini belirten Santiment, ardından bunları, “büyüyen sinyal ve veri akışı akışına” koyduklarını söyledi. Bu akışta şunlar yer alıyor:

  • “Fiyat ve hacim verileri”
  • “Geliştirme (GitHub) faaliyet verileri”
  • “Blockchain üzerindeki veriler”
  • “Yatırımcı davranış etkinliği”
  • “Sosyal medya etkinliği”
  • “Topluluk duyarlılığı verileri”

16 Kasım Salı günü yayınlanan bir blog yazısında Santiment, kripto piyasasındaki son düşüşten bahsetti ve özellikle satıştan nasıl etkilendiklerini öğrenmek için ERC-20 token segmentine odaklandı.

Bu araştırmanın incelediği beş ERC-20 tokeni $SHIB, $YFI, $UNI, $AAVE ve $LINK idi. Bu yazımızda Shiba Inu ile ilgili bulgulara odaklanacağız.

Borsa girişi

“Borsalara yatırılan SHIB miktarındaki düşüş eğilimi, yatırımcıların Shiba’nın düşmesinden korkmadığını gösteriyor. Satmak için borsalara token göndermiyorlar.”

Aktif mevduat

“Burada da aynı, endişe yok veya minimum endişe görünüyor ($YFI hariç).”

Ağ kâr kaybı

“Buradaki görüntünün tamamen aynı olması ilginç: YFI dışında neredeyse hiçbir panik satışı yok.”

Yaş

“Beş tokenin hepsinde burada önemli bir aykırı değer yok. Muhtemelen hiçbir büyük eski fon taşınmadı veya satılmadı.”

Balina davranışı

Burada Santiment, yaklaşık 500.000 ila 50 milyon dolar değerinde token tutan adreslerin bakiyesine göre arz dağılımına baktı ve $LINK dışında olağan dışı bir şey bulamadı.

Sonuç

Bu bulgular Santiment’i şu sonuca götürüyor:

“Seçilen ERC-20 tokenlerinde çok fazla panik veya satış belirtisi görmüyoruz. İnsanlar düşüş için endişelenmiyor gibi görünüyor. Yatırımcıların güveni silinene kadar daha fazla düzeltme görebileceğimizi düşündürüyor.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin