electroneum m1
Electroneum kripto bulut madenciliği yapılabilen telefon üretti

Electroneum kripto bulut madenciliği yapılabilen telefonunu piyasaya sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Görünüşe göre, birçok teknoloji üreticisi Blockchain’e ve kripto paralara yönelmiş durumda. Bu, Bitcoin gibi kripto paraları destekleyen Blockchain destekli cihazların piyasaya sürülmesi ile daha belirgin hale geliyor. Electroneum ekibi, mobil ekosistem için bir altcoin inşa ederken, aynı zamanda bir de telefon üretimine başladı. M1 adı verilen bazı kesimin ilgi odağı olabilir.

Electroneum’un M1 adlı telefonu bir potansiyele sahip

M1 adlı telefonun tam olarak üretimini yapan firma hakkında henüz bir edinilmedi. Fakat Electroneum ile özdeşleştirilmesinin sebebi ETN bulut madenciliğine erişim sağlayacak olması. Bu da yeni üretilen telefonun Electroneum ile anılması anlamına geliyor.

Electroneum’un asıl odak noktası, mobil bulut madenciliği uygulamalarını geliştirmek olarak biliniyor. Ekip geliştirdiği bu uygulamalar ise son haftalarda hem iOS hem de Android işletim sistemleri için piyasaya sürüldü. Uygulamaların piyasaya sürülmesinden bu yana ETN’yi destekleyen topluluk tarafından olumlu geri bildirimler geldiği görülüyor. Kullanıcıların hizmete erişmeden önce kısa bir KYC prosedürü uygulamasına ihtiyaç duymasına rağmen, uygulamayı kullananlar her ay küçük bir pasif gelir elde edebilme imkânına sahip olabiliyorlar.

Fiziksel bir ürünün piyasaya sürülmesi, çoğu insanın bu projeden yakın zamanda beklediği bir şey değildi. Bu arada, telefon endüstrisinin gelişiminden memnun olmayan ekip, artık normal hale gelen her sene veya iki senede yeni bir telefon için ortalama 1.000 dolar gibi bir rakam verilmesini mantıksız görüyor.

Özellikle gelişmekte olan bölgelerde yaşayan insanlar için bu tür cihazlara erişmek ve uygun fiyatlı bulmak çok zor. Electroneum ise M1 modeli ile bu konuda ucuz ve uygulanabilir bir alternatif sunmayı amaçlıyor. Dört Çekirdekli 1.3GHz CPU tarafından çalıştırılan sürüm 8.1 Go çalışan bir Android cihaz olan M1, gelişmekte olan ülkelerde yaşayanlar için değerli olabilecek 4G ve çift SIM kartlarını da destekliyor.

Electroneum’dan maliyetini çıkaran akıllı telefon

Her ne kadar bu cihaz hiçbir şekilde bir amiral gemisi olarak tasarlanmamış olsa da, girişim için umut verici bir gelişme olabilir. Ana odak noktası bu 80 dolarlık telefonu mümkün olduğunca çok kişiye satmak ve bu süreçte Electroneum ekosistemini genişletmek.

Şirketin web sitesine göre, kullanıcılar bulut madenciliği uygulamasını çalıştırarak ayda 3 dolara kadar ETN kazanabilecekler. Bu pasif gelirde olsa düşük bir ücret gibi görünebilir. Fakat ilerleyen dönemlerde kazanç oranında bir artış da görülebilir.

Ayrıca, Electroneum bulut madenciliği uygulamasına son zamanlarda yeni özellikler eklendi. Bu yeni çıkan kripto destekli telefon piyasada bir ilk olmayabilir. Fakat bir bütün olarak bakıldığında kripto paralara olan dikkati biraz daha artıracak bir gelişme olarak sayabiliriz.

themerkle

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin