Electroneum (ETN) kripto dünyasında ilkleri başarıyor
Electroneum (ETN) kripto dünyasında ilkleri başarıyor

Electroneum (ETN) KYC prosedürlerini tanıyan ilk kripto para oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mobil kripto para birimi olarak da bilinen Electroneum (ETN), Müşteri Tanıma (KYC) prosedürlerini tanıyan dünyanın ilk kripto parası olarak kendini tanıtıyor. Bu, ETN’nin “yaygın bir dijital ödeme aracı” olmasına yardımcı olacak.

Electroneum (ETN) kripto dünyasında ilkleri başarıyor

Electroneum CEO’su Richard Ells bu büyük gelişmeyi şu sözlerle duyurdu:

Electronuem, bugün üçüncü kez, kripto dünyasında ilkleri başardı. Dünyanın ilk mobil kripto para birimi olduk, dünyanın ilk kripto para birimi anında ödeme API’sini geliştirdik ve bugün dünyanın ilk KYC uyumlu kripto para birimiyiz.

Şirket, kripto para kullanıcılarının 12 Kasım’a kadar KYC gereksinimlerini tamamlamaları gerektiğini söyledi. Gönüllü KYC kaydı ise çoktan başladı. Richard Ells bu yeni özelliğin kazanımlarını şu sözlerle açıkladı:

Yeni özellik, bir kripto para biriminden PayPal veya Apple Pay gibi tanınan bir dijital ödeme yöntemine dönüşmemize fırsat sunacak. Ayrıca, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde bulunan akıllı telefon kullanıcıları pazarımıza yardımcı olmamızı sağlayacak.

Electroneum (ETN) dijital kimlik uygulaması için Yoti ile ortaklık kuruyor

Electroneum, RegTech şirketi Yoti ile ortaklık kurdu. Yoti’nin dijital kimlik uygulaması sayesinde, kullanıcılar KYC prosedürlerini tamamlayabilir. KYC süreci, her kullanıcının cüzdanlarından aldıkları veya gönderdikleri ETN miktarına göre kimlik kanıtı sunmalarını gerektirir. Electroneum, ortağıyla birlikte güvenlik riski olmadan FinTech dünyasını “sarsmayı” planlıyor. Richard Ells ortaklık hakkında şunları söyledi:

Yoti ile çalışmak, kullanıcı KYC gereksinimlerimizin hızlı, basit ve sağlam bir şekilde karşılanmasını sağlayacak. FinTech dünyasını, sınırları aşmadan veya güvenliği tehlikeye atmadan sarsma arzumuzu paylaşan bir ortak bulduğumuz için çok mutluyum ve birlikte harika şeyler başaracağımıza inanıyorum.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin