Charlie Lee ve Roger Ver arasında eğlenceli iddia! Kim kazanacak?
Charlie Lee ve Roger Ver arasında eğlenceli iddia! Kim kazanacak?

Charlie Lee ve Roger Ver arasında eğlenceli iddia! Kim kazanacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain Cruise’da kaçınılmaz bir şekilde karşılaşan Litecoin’in kurucusu Charlie Lee ve Bitcoin.com’un CEO’su Roger Ver, Bitcoin, Litecoin ve Bitcoin Cash hakkında sohbet ettiler. Sohbetleri sırasında ufak kıvılcımlar çıkan tartışma iddialı bir meydan okumaya dönüştü. İki kripto titanı meydan okumalarını bir iddia ile noktaladı.

Ortaya atılan iddia büyük

Tartışma sonrasında ortaya atılan iddia şu şekilde;

18 ay içinde eğer Lightning Network 1000 ticariye sahip olursa Charlie Lee kazanacak. Eğer Lightning Network 1000’den daha az ticariye sahip olursa Roger Ver kazanacak. Kazanan karşı şirketin tişörtünü giyecek ve hatalı olduklarını söylediklei bir video yayınlayacaklar. İddia 29 Mart 2020’de sona erecek ve sonuçları görebileceğiz.

Bitcoin’in ölçeklenebilirliği için güzel bir metafor:

Blockchain herkesin bir masa rezerve edebilmek için sıraya girdiği kaliteli bir restoran gibi. Yetenekli bir restoran sahibi arazi satın alır ve duvarları genişletir (büyük bloklar gibi) ya da yandaki restoranın yerini almayı tercih edebilir (aynı Lightning Network gibi). Belki bu heyecan verici teknolojiyi açıklamanın en iyi örneği olmayabilir fakat fenomenleri kolayca anlatmanın iyi bir yolu.

Tartışmanın tamamını buradan izleyebilirsiniz:

cryptoinsider

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin