Eidoo (EDO) 31 Ağustos'ta coin yakacak
Eidoo (EDO) 31 Ağustos'ta coin yakacak

Eidoo (EDO) coin yakacak: EDO yüzde 40 oranında arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir takım kripto para girişimleri, çıkardıkları kripto paraların bir kısmını yok ediyorlar. Kripto piyasasında bu işleme coin yakma (Burn) adı veriliyor. Bu, pek çok projenin, ilk ICO arzlarını bitirdikten sonra, tokenin değerini arttırması ve yatırım çekmesi için iyi bir yoldur. Eidoo (EDO), bu sayede toplam arz miktarını azaltarak birim başına fiyatını arttırmış olacak.

Eidoo (EDO) 31 Ağustos’ta coin yakacak

Yeni çıkan kripto para Eidoo geçtiğimiz günlerde, 31 Ağustos’tan itibaren 920.000 EDO tokeni yakacağını açıkladı. Bu, toplam EDO tokenlerinin %1’ini kalıcı olarak dolaşımdan kaldırılacağı anlamına geliyor. Eidoo, ICO zamanında yayınladığı tanıtım belgesinde belirtildiği gibi coin yakma, mali planının bir parçasıydı. Bu planlamadan white paper’da şu şekilde bahsediliyor:

 ICO motoru da dahil olmak üzere, hizmet ücretlerimizden kazanılan herhangi bir tokenin %50’si her zaman yakılacak. Bu, toplam EDO arzının sayı olarak gittikçe azalacağı anlamına gelir. Hizmet ne kadar fazla kullanılırsa, o kadar fazla token imha edilecek.

Tokenleri yakmak, değer yaratmak için iyi bir strateji

Eidoo’nun bu şekilde tokenleri yakması, değer yaratmak için iyi bir strateji. EDO’nun “geri alma ve yakma” tekniklerini uygulayacağını duyurmasından hemen sonra yüzde 40 oranında artış yaşadı. Yazım sırasında 0,77 dolar seviyesinden işlem gören kripto para CoinMarketCap’a göre piyasa değeri bakımından 181. sırada yer alıyor.

Eidoo (EDO) fiyat grafiği
Eidoo (EDO) fiyat grafiği

Bu tür deneysel işlemler, görünüşte sezgisel süreç oluşturup kısa vadede iyi kazanımlar sağlıyor olabilir. Ancak birçok kişi uzun vadeli sonuçlarının belirsiz olduğu konusunda hem fikir. Kripto ICO ​​danışmanı William Mougayar, coin yakmanın, zamanın sınavından geçebileceğine emin olmadığını söylüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin