Coinbase mobil Ethereum cüzdanı Cipher Browser’ı satın aldı
Coinbase mobil Ethereum cüzdanı Cipher Browser’ı satın aldı

Coinbase mobil Ethereum cüzdanı Cipher Browser’ı satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase mobil Ethereum cüzdanı Cipher Browser’ı satın aldı. Kripto para borsası Coinbase, mobil Ethereum cüzdanı Cipher Browser satın aldığını Twitter’da duyurdu.

Cipher Browser, merkezi olmayan bir uygulama tarayıcısı ve cüzdanıdır

Kripto para borsası Coinbase bugün, kendi benzer ürününü desteklemek için kullanacağı Ethereum Blockchain’i için merkezi olmayan bir uygulama tarayıcısı ve cüzdanı olan Cipher Browser’ı satın aldığını açıkladı. Coinbase, henüz anlaşmanın şartları açıklamadı. Web 3 merkezi olmayan bir uygulama (Dapp) tarayıcısı da sunan Cipher Browser, Cuma günü öğleden sonra satın almayı duyurdu.

https://twitter.com/CipherBrowser/status/984827995603939330

Kullanıcılar, Toshi’yi Ethereum için bir cüzdan olarak kullanabilir

Coinbase, geçtiğimiz yıl Toshi olarak adlandırdığı, kendi başına dağıtılmış bir mobil tarayıcıyı kullanıyor. Kullanıcılar, Toshi’yi Ethereum için bir cüzdan olarak kullanabilir ve ayrıca Ethereum uygulamalarına göz atabilir ve Cipher Browser’da olduğu gibi güvenli mesajlar gönderebilir.

Coinbase mobil Ethereum cüzdanı Cipher Browser ve Toshi’yi birleştirecek

Coinbase, Toshi ve Cipher Browser takımlarını birleştirecek. Cipher’in sadece tek bir kişi tarafından yaratılmış olması nedeniyle, yeniden yapılanma konusunda çok çılgın olmayacak. Bu tek kişi  Pete Kim, Toshi tarayıcısına, Pete Kim’in ürününden bazı özellikleri entegre etmek için şirket olarak Toshi’de mühendislik şefi olacak. Pete Kim, Coinbase’in Toshi için ürün lideri Sid Coelho-Prabhu ile çalışacak.

“Mobilde en iyi Web 3 deneyimini oluşturmaya kararlıyız.”

Buna ek olarak, Cipher tarayıcı kurucusu Peter Kim, Toshi’deki yeni uygulamaların özelliklerini bir araya getiren yeni bir mühendislik departmanı olacak. Cipher Browser’ın tweetinde şu ifadeler yer alıyor:

Cipher’ın Toshi’ya pek çok özelliğini bir araya getireceğiz. Mobilde en iyi Web 3 deneyimini oluşturmaya kararlıyız.

Cipher Browser, birleşme tamamlandıktan sonra Toshi’ye sunulan ilk özelliklerden biri olacağını açıkladı

Daha sonraki bir tweette Cipher Browser, birleşme tamamlandıktan sonra Toshi’ye sunulan ilk özelliklerden biri olacağını açıkladı. Başka bir tweette, Toshi ekibinin “güçleri birleştirmek ve merkezi olmayan web için en iyi tarayıcıyı kurmaktan heyecan duyduğunu” belirtti.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin