Şubat ve Haziran grafikleri arasında büyük benzerlik:
Şubat ve Haziran grafikleri arasında büyük benzerlik: "Bitcoin çökebilir!"

Efsane trader Bitcoin tahmini paylaştı: Yatırımcılara kritik uyarı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Profesyonel trader Peter Brandt, paylaştığı Bitcoin tahmini ile yatırımcıları uyardı. Yaptığı tahminler sebebiyle “efsane” sıfatıyla anılan Brandt, BTC’nin 20 bin dolardan 3 bin dolara düştüğü günlerde yaptığı üst üste tutarlı tahminleriyle ün kazanmıştı.

Kasım ayının sonundan ocak ayının başına kadar, Bitcoin bir ters baş ve omuz modeli çizdi. Bu durum Bitcoin’i 6.400 dolarlık en düşük seviyesinden 9.200 dolara kadar yükseltti. Ralli, bazı analistin trend çizgisini yorumlamasına göre, BTC’nin düşüş trendi kanalından çıkmasına neden oldu.

Profesyonel kariyeriyle takdir toplayan Brandt, Bitcoin’in düşüş trendi kanalındaki son kopuşunu gösteren yeni bir fiyat grafiği paylaştı ve bununla birlikte bir dizi yükseliş faktörü belirledi.

 

Bu faktörler, 18 günlük hareketli ortalamanın yeniden test edilmesinin yanı sıra üst kanal sınırının yeniden test edilmesini içeriyor. Bu testlerin her ikisi de şu anda destekleniyor.

Brandt ayrıca 14 Ocak’ın düşük seviyesinin hâlâ sağlam olduğuna ve 3DTSR’nin henüz tetiklenmediğine dikkat çekiyor.

Brandt uyardı: “Bitcoin ciddi düzeltmeye girerse hedefi 1.000 dolar olur!”

Trader, yukarıdaki faktörlerden herhangi birinin değişmesi durumunda daha ciddi bir düzeltme olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Elliott Dalga Teorisi hakkındaki son tartışmalar, kripto varlığı mevcut momentumunu kaybederse, yeni bir dürtü dalgası yukarı doğru başlamadan önce 1.000 dolara kadar büyük bir panik satışla sonuçlanabileceğini ima ediyor.

Brandt’ın uyardığı ciddi düzeltme ise 1.000 dolar.

newsbtc


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin