Kripto para piyasası Efsane Cuma ile muazzam fırsatlar sunuyor

Efsane Cuma kripto paralarda da yaşanıyor: Bakın hangi paralar en çok indirim sunuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Efsane Cuma da günümüzde olduğu gibi, dünyanın her yerindeki tüketiciler, en yüksek puanı alabilecekleri en iyi indirimleri arıyor olacaklar. Bazı ucuz kripto para fırsatlarını yakalamak isteyenler için, bugün iyi bir gün. Tüm para birimleri önemli ölçüde düştü ve bu yangın satış bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.

Kripto para piyasası Efsane Cuma ile muazzam fırsatlar sunuyor

Kripto para birimleri için bu hafta iyi bir hafta olmadı. Aslında, işler zaman geçtikçe giderek daha da kötüleşiyor gibi görünüyor. Bu hiçbir şekilde iyi bir işaret değil, ancak bu olayların dönüşünün nasıl olacağı hakkında doğru bir tahmin yürütülemez. Bu sene kripto para dünyasında bütün hafta boyunca Efsane Cuma yaşanıyormuş gibi görünüyor.

Son 24 saat içinde, tüm para birimleri muazzam değer kaybetti. Bazı istisnalar dikkat çekici, çünkü stabiloinler bu gibi gelişmeler olduğunda genellikle daha az dalgalanıyor. Aynı zamanda, normal piyasa koşullarında olması gerekmese de bu kadar çok stablecoin’in neden piyasada ilk 50’de yer aldığını açıklıyor. USDT, TUSD, USDC ve PAX’ın tümü şu anda ilk 40’da yer alıyor. Bu da, bu varlıkların artan volatilite sırasında bir risk unsuru olarak kabul edildiğini teyit ediyor.

İlk 15’in en büyük kaybedeni, bir kez daha Bitcoin Cash. Bir hafta önceki protokolü güncellemesinden bu yana, işler hiçbir şekilde plana göre gitmedi. Son birkaç günde çok sayıda kayıp yaşandı ve bugünkü değeri 200 doların üstünde kalmaya çalışıyor. Bu, güncellemeden önce BCH’in 500 dolardan fazla olan değerleri ile kıyaslandığında fark çok açık.

Mevcut piyasa koşullarında fiyatların yönünü tayin etmek zor

Isıyı hisseden diğer para birimleri arasında Ethereum 125 doların altına düştü  ve Cardano 0,045 dolar civarında kalmaya çalışıyor. Aynı şey bugün kan döken Stellar, Litecoin, Monero, Tron ve Dash için de geçerli. Bu, kripto para dünyasında Efsane Cuma satışlarının ilginç bir turunu göstermesine rağmen, bu kripto paraları dipte satın almak için iyi bir zaman olabilir.

Stablecoin’lerin yanı sıra IOTA ve Dogecoin’de stabil kalan paralar arasında. Tether’ın USDT’si hariç tutulduğunda ilk 25’te %3’ten daha az kaybeden sadece bu iki para birimi. Bu mutlaka umut verici bir resim değil, bu kripto paraların ya yakında daha büyük bir düzeltme göreceğini ya da durumlarının genel fiyat seviyelerinde kalacağını gösteriyor. Ancak şu anki durumda fiyatlarını yönünü tayin etmek zor. Çünkü piyasanının tam olarak neden düşüş gösterdiği belli değil dolayısıyla piyasa “neden belirsizliği” yaşıyor. Bu da fiyatlarda istikrarsızlığa ve yatırımcı güvensizliğine yol açıyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin