EF Hutton kripto derecelendirmesine girecek kripto paralar
EF Hutton kripto derecelendirmesine girecek kripto paralar

EF Hutton kripto paraları derecelendiriyor: Bitcoin Cash 5 yıldız aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikan hisse brokerage şirketi EF Hutton, yedi kripto para birimini bir ila beş yıldız arası değer vereceği bir denetime tabi tutacak. Firmanın kripto paraları analiz etmek için kullandığı metodolojisi ve bunların nasıl derecelendirildiği hakkında CEO’su Christopher Daniels, açıklamalar yaptı.

EF Hutton kripto derecelendirmesine girecek kripto paralar

5 Eylül Çarşamba günü yapılan açıklamada, bu hafta  Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), EOS (EOS), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Cardano (ADA) kripto paraları derecelendirilecek. Değerlendirilmesi biten BCH hakkında şu şekilde açıklama yapıldı:

BCH’ye 5 yıldız verdik. 5 yıldız en iyi seviye olup, 5 yıldız alanlar araç olarak kullanılabilir. Yani bu kripto para birimi ile ilgili ciddi bir değer öngörüyoruz.

1904 yılında kurulan EF Hutton, çevrimiçi yatırım hizmetleri de dahil olmak üzere dijital finans hizmetleri sunuyor. Şirket, mobil iletişim hizmetleri sağlayıcısı Vibrant Mobility Inc. ve entegre sosyal ağlar ve çevrimiçi hizmetler sağlayıcısı Megga Inc.’in de bulunduğu Hutn Group Inc.’in bir yan kuruluşu.

Kripto analizinde kullanılan metodoloji

Firmasının analizinde kullanılan metodolojiden bahseden Christopher Daniels, EF Hutton’un her enstrümanı ayrı ayrı değerlendirdiğini ve ayrıca diğer kripto para birimlerine göre pozisyonuna bağlı olduğunu söyleyerek şunları ekliyor:

Enstrümanın fiyatını etkileyecek kısa, orta ve uzun vadeli faktörleri göz önünde bulundururuz. Ancak bizim notumuz önümüzdeki 12 ayda enstrümana bakış açımıza dayanıyor. Enstrümana özgü analizimizi tamamladıktan sonra, arz ve talep denklemini etkileyebilecek diğer konulara bakıyoruz.

News.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin