eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi
eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi

eBay ve TD Ameritrade söylentileri reddetti: Bloomberg’den üzücü Bitcoin ve kripto para piyasası yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

eBay ve TD Ameritrade Bitcoin ve kripto para söylentilerini içeren son haberleri reddetti. Piyasaya yönelik duyarlılıkları ise olumlu kalıyor. Bu yılki Consensus konferansındaki, artan token fiyatlarının temelini oluşturan en iyimser spekülasyonların bazılarının ortadan kalkmasıyla kripto meraklıları hayal kırıklığına uğruyor olabilir.

Bloomberg: “Bitcoin ve kripto para rallisi kaygan/çürük bir temele dayanıyor.”

Kripto para piyasa değeri pozitif duygular uyandıran sadece üç günde 40 milyar büyüdü. Kripto kışı yerini bahar sevinçlerine bıraktı; ancak, en kötüsünün bittiğie yönelik iddialar için hala erken olabilir. En son Bloomberg raporuna göre, son zamanlarda yapılan Bitcoin ve kripto para rallisi kaygan/çürük bir temele dayanıyor. 

New York’taki Consensus 2019 konferansında dolaşan ve pazardaki yükseliş momentumunu körükleyen ana şirketler ve büyük perakendeciler tarafından devasa kripto para birimi kabulüne dair söylentiler, sadece arzulu bir düşünce olarak ortaya çıktı. Bu nedenle, eBay kripto alanına girme iddiasıyla ilgili spekülasyonları reddetti.  Şirket sözcüsü Pazartesi günü spekülasyonları durdurmak amacıyla şu açıklamayı yaptı:

Kripto para birimi eBay platformunda bir ödeme şekli olarak kabul edilmiyor ve ödemeler stratejimizin bir parçası değil.

Uzman ve analistlere göre, Bitcoin ve kripto para rallisi sona ermeyecek

Bunun dışında, TD Ameritrade Holding Corp. ayrıca, kripto ve Blockchain evrenine giriş yapmak üzere olduğu haberini reddetti. TD Ameritrade’in dijital varlık başkanı Sunayna Tuteja bir röportajda şu açıklamayı yaptı:

Şu anda piyasada değiliz. PaperMoney dediğimiz şeye sahibiz, müşterilerimiz ticaret stratejileri için deneyebilirler. Tüm haberler bir simülasyona dayanıyor. Dolayısıyla gerçek bir uygulama olmadı.

Bu haberler güçlü bir ralliden sonra olumsuz bir düzeltmeyi tetikleyecek kadar cesaret kırıcı gelse de yükseliş eğiliminin büyük ölçüde tersine dönmesi uzman ve analistlere göre şu anda olası görünmüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin