Derin öğrenme ile kripto para fiyat tahmini ne kadar başarılı?
Derin öğrenme ile kripto para fiyat tahmini ne kadar başarılı?

Ünlü uzmandan yeni ATH’ler belirleyen Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, bir sonraki boğa koşusu sırasında Bitcoin’in 20.000 doları geçeceğini açıkladı. Pompliano bu açıklamayı, kripto eleştirmeni Kevin O’Leary ile yakın zamanda CNBC’s Squawk Box’taki bir konuşma sırasında söyledi.

Anthony Pompliano Bitcoin konusunda çok boğa

Bitcoin birkaç hafta önce yeni bir boğa eğilimine girdi. Dijital para birimi Nisan ayında 4.200 dolardan kısa süre önce 8.000 dolara yükseldi, bu Bitcoin için çok etkileyici bir fiyat hareketi. Bu nedenle şu anda piyasadaki en popüler dijital varlıkların geleceği konusunda çok heyecanlı olan birkaç uzman var. Bu konuşma sırasında O’Leary, Bitcoin’in sadece ham spekülasyon olduğunu söyledi. O’Leary, bunun Las Vegas’a gidip rulet çarkında siyah veya kırmızıya biraz fon koymaktan farklı olmadığını belirtti. 

Dahası, Bitcoin’in kendine özgü bir değeri olmadığını da belirtti ve Pompliano’dan bu değere sahip olmasının nasıl mümkün olduğunu açıklamasını istedi. Pompliano, kurumların kripto para piyasasında ve toplumda önemli bir rol oynamaya başladığını açıkladı. Bitcoin’in dünya genelinde büyümesini ve genişlemesini sağlayacak farklı girişimler var. Pompliano konuya yönelik şunları söyledi:

Yeni olan her şey başlangıçta farklı görünüyor. Ve bence anlamanız gereken şey, özellikle Bitcoin ile paranın bir inanç sistemi olduğudur. Yani ABD doları -onu kullanmamızın tek nedeni- değerinin olduğuna inanıyoruz.

Uzmana göre, ayı piyasası bitti artık boğa piyasasındayız

Pompliano, Bitcoin’in bir değeri olduğunu söylemeye devam etti, çünkü onu değiştiren ve değerinin olduğuna inanan iki kişi var. Aynı zamanda, hacmine ve Bitcoin ağında ne kadar para taşındığına da dikkat ettiklerini belirtti. Pompliano, Bitcoin’in son on yıl boyunca S&P ve piyasada bulunan diğer her bir finansal varlık dahil olmak üzere birçok varlıktan daha iyi performans gösterdiğini belirtti.

Bunun da Bitcoin’in, ister istemez herhangi bir portföyde önemli bir rol oynayabileceğini gösterdiğini vurguladı. Uzmana göre Bitcoin’in ve kripto sektörünün geniş bir büyüme potansiyeli var. Pompliano, Bitcoin’in yeni bir boğa piyasasına girdiğini ve Bitcoin’in dip seviyesinin Aralık’ta 3.150 dolara ulaştığında görüldüğünü söyledi. Pompliano konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, bağlantısız bir asimetrik getiri varlığı. Bence kesinlikle, ayı piyasası bitti ve şimdi boğa piyasasındayız.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin