Perakende devi eBay, Bitcoin’i kabul mu ediyor?
Perakende devi eBay, Bitcoin’i kabul mu ediyor?

E-Ticaret devi Ebay Bitcoin ile ödeme kabul etmeyi değerlendiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan EBay Bitcoin ile ödeme kabul etmeyi değerlendiriyor.

EBay Bitcoin ile ödeme eklemek için cidden düşünüyor

EBay yöneticilerinden Scott Cutler, Yahoo Finance’a e-ticaret devinin kripto para ödemelerini kabul eden en üst düzey şirket olma konusunda ciddi değerlendirmelere başladığını söyledi.

Cutler,

Bu, herkesin bahsettiği bir trend, ancak ne yazık ki, eBay’de şu anda bir ödeme şekli olarak bitcoin kabul etmiyoruz. Kripto para birimleri daha yaygın bir ödeme aracı haline geldiği için bunu ciddi olarak değerlendiriyoruz fakat henüz tam olarak yokuz.

Cutler, web sitesinin kripto para madenciliği donanımında popüler bir ikincil pazar görevi gördüğünü ve üçüncü parti satıcıların binlerce diğer kripto para birimleriyle ile ilgili koleksiyonu listelediğini belirtti.

Kripto paralar ana akımın gündeminde

Henüz Ebay Bitcoin ile ödeme alma konusunda somut bir adım atmış olmasa da, şirketin konuyla ilgili üst düzeyde değerlendirmeler yapıyor olması, Bitcoin kullanımının ana akıma ne kadar hızlı nüfus ettiğini gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta, bitcoin borsası Coinbase’in uygulaması, kısa bir süre içinde Apple Store’daki en iyi uygulamaydı ve perakende yatırımcıların, bitcoin ekosistemine hararetli bir adım attığı sinyalini veriyor.

Bu hafta, ABD’nin CBOE ile yaptığı ilk vadeli vadeli işlem sözleşmeleri başlatıldı  ve dünyanın en büyük türev işlemleri borsası olan CME, önümüzdeki hafta bitcoin vadeli işlemlerine başlayacak. Öncelikle Wall Street’i hedeflemesine rağmen vadeli işlemlerin, aracılık ve emeklilik hesaplarında kolaylıkla yapılabilen, perakende yatırımcı dostu bir yatırım aracı olan ilk Bitcoin ETF’nin oluşmasına yol açması bekleniyor .

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin