featured
Jamie Dimon, Bitcoin

Jamie Dimon, Bitcoin sessizliğini bozdu: “Hala şüpheci yaklaşıyorum.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, Bitcoin hakkında uzun süre adeta aşağılayıcı yorumlarda bulunduktan sonra bir süredir sessiz kalmasının ardından CNBC’ye verdiği röportajda, şüpheci bir yaklaşıma sahip olduğunun altını çizdi.

Bakın, herkes Bitcoin hakkında kişisel bir görüşe sahip olabilir. Ben son derece şüpheci kalmaya devam ediyorum. Ancak daha önce de söylediğim gibi, düzgün bir şekilde kontrol edildiği ve düzenlendiği sürece kripto para birimlerinin kullanılmasına lafım yok.

Bu yıl verdiği röportajlarda değersiz olduğunu söylediği ve “yalnızca aptal yatırımcılar tarafından satın alınan bir sahtekarlık” olarak nitelendirdiği Bitcoin ile ilgili yaklaşık iki aydır sessizliğini koruyan Dimon, Bitcoin ile ilgili bir daha konuşmayacağının sözünü vermişti fakat bu sözünü 24 saat içinde bozmuştu. Dimon’ın sessiz kaldığı bu süre zarfında Bitcoin %200 değer kazandı.

“Halebi orada ise arşın burada”

CBOE’nin bu haftanın başında Bitcoin vadeli işlem ürünlerini piyasaya sürmesinin ardından ne Dimon ne de bir başkası ortaya çıkıp önemli bir satış pozisyonu almadı.

Bu durumu değerlendiren Bitcoin milyarderleri Tyler ve Cameron Winklevoss, Dimon’a cevap verdi: “Jamie Dimon’ı bekliyoruz; dediklerini lafta bırakmasın, uygulasın.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin