Bitcoin ayıları kış uykusundan uyandı: Endişeye gerek var mı?
Bitcoin ayıları kış uykusundan uyandı: Endişeye gerek var mı?

Düzeltme zamanı: Bitcoin 6.000 doları sildi – kriptolarda sert düşüş

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- Toplam kripto para birimi piyasa değeri, büyük bir düzeltmenin ardından iki saatten kısa bir süre içinde 70 milyar dolar düştü.

Son iki saatin, son birkaç yıldır kripto para birimi piyasasındaki en çılgın saatler olduğunu söylemek gerekiyor.

Toplam kripto para birimi piyasa değeri 900 milyar doların üzerine çıktı ve sadece bir anda yaklaşık 70 milyar dolar kaybetti.

Bitcoin 6.000 doları sildi

Sabah saatlerinde 33 bin dolar seviyesinden işlem gören Bitcoin 6 bin doları silerek 27 bin dolar seviyelerine kadar düştü.

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin 28330 dolar seviyesinden işlem görüyor.

ETH iki saatte neredeyse 300 dolar kaybetti

Hiç şüphe yok ki, son birkaç gündeki ilgi odağı Ethereum. ETH, dün büyük direnç seviyelerini yükselttiğini iddia ederek büyük bir hızla yükseldi. Binance’de 1.173 $’a kadar yükselmeyi başardı.

İlginç olan, bunun birkaç saatten daha kısa bir süre önce gerçekleşmiş olması.. Ancak o zamandan beri işler değişti.

ethusd_chart

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, kripto para birimi iki saat içinde yaklaşık 270 $ ‘lık toplam kayıpla yaklaşık 914 $’a düştü. Bu yazının yazıldığı sırada, ETH toparlandı ve şu anda 920 $ civarında işlem görüyor.

Piyasa 70 Milyar Dolar Düştü

Sadece birkaç saat önce, toplam kripto para piyasası değeri 910 milyar dolar seviyesindeydi. Şimdi, birkaç saatten kısa bir süre içinde yaklaşık 70 milyar dolarlık düşüşle 840 milyar dolara geriledi.

Yalnızca son bir saatte, 314 milyon dolardan fazla long pozisyonu tasfiye edildi.  Tasfiyelerin çoğu Binance’de gerçekleşti.

Bunun geçici bir düşüş mü yoksa uzun vadeli bir düzeltme mi olduğunu görmek ilginç olacak. Bugünkü gibi aşırı dalgalanmaların olduğu zamanlarda özellikle dikkatli olmak önemlidir.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin