Metaverse tokenleri SAND ve MANA fiyatlarında nasıl bir görüntü var?

Düşüşü fırsat bilin: Analist, altcoin sepeti için 3 varlığı öne çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto stratejisti, parabolik bir ralliden geçtiğini söylediği Ethereum tabanlı bir altcoini yakından takip ediyor. Önemli bir yol katetmesini beklediği varlığı açıklayan uzman trader, ayrıca altcoin sepeti yapmak isteyenlere 3 tane coin paylaştı.

Kripto analisti Altcoin Sherpa, 174.000 Twitter takipçisine, altcoin sepeti için 3 ayrı varlık belirledi. Sherpa aynı zamanda rekor seviyelere yakın işlem gören Kyber Network’ü almak için şu an iyi bir fikir olmadığı konusunda uyarıyor.

Kyber Network, likiditeyi toplamaya ve ERC-20 tokenları arasında anında takası kolaylaştırmaya odaklanıyor. Merkezi olmayan, blok zinciri tabanlı bir platformu temsil ediyor.

Altcoin sepeti için öne çıkan 3 kripto para birimi

Trader listesindeki KNC konusunda uyarısını yaptıktan sonra asıl hedefinde olan varlıkları açıklıyor. 

ApeCoin

Token, Bored Ape Yacht Club topluluğu için oluşturulmuş bir altcoindir. Sherpa, APE’nin tüm zamanların en yüksek seviyelerini basacağını tahmin ediyor. Analist,

“Genel arazi satışı göz önüne alındığında muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracak. Ama bence bu aynı zamanda yakında bir haber satış dönemi olacak. Yaklaşan tüm alan teknik açıdan tehlikeli bir bölge. Fakat bence şu anda temeller daha önemli.”

Avalanche 

Altcoin Sherpa’ya göre, AVAX geçtiğimiz haftalardaki keskin düzeltme hareketine rağmen yüksek zaman dilimlerinde hala yükselişte. Altcoin sepetinde yer alan ikinci varlık hakkında, “AVAX, bana göre hala teknik olarak bu düşük seviyede kaldığı sürece yükseliş yapısını barındırıyor. Bence bu, BTC devam ettiği sürece oldukça iyi gidiyor” açıklamasını yaptı.

Looks

Çıktığı günden bu yana konuşulan altcoinlerinden biri de Looks. Sherpa’nın radarındaki son kripto para, NFT pazar yeri LookRare (LOOKS). Analiste göre, LOOKS şu anda desteğin altında 1,68 dolardan işlem gördüğü için %16 gerileme riski barındırıyor. Destek alanı olarak 1,30 doları işaret eden analist, ekleme yapmak isteyenleri bu bölge için uyarıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin