AVAX boğaları, fiyatı bir sonraki dirence taşıyabilir mi?

Büyük finansman turu sonrasında AVAX rallisi halen bekleniyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Majör altcoinlerinden biri olan Avalanche, popüler olmaya devam ediyor. Aldığı yatırımlar sayesinde varlık büyümeyi sürdürüyor. Luna Foundation Guard (LFG), 7 Nisan’da LFG’nin Avalanche vakfından 100 milyon dolar değerinde AVAX tokenı satın almıştı. Ayrıca Avalanche blok zincirinin ana geliştiricisi, 14 Nisan’da 25 milyar dolarlık bir değerlemeyle 350 milyon dolarlık yeni finansman sağladığını bildirmişti.

Ek olarak, Avalanche vakfı 23 Nisan’da yerel merkezi olmayan borçlanma mekanizması Yeti Finance sistemine stratejik bir yatırım yapacağını duyurdu. Tüm bu gelişmeler ışığında, Avalanche yerel tokenı AVAX’ta önemli bir büyüme oldu mu?

Yatırım ve gelişmeler AVAX varlığına yaradı mı?

Tüm büyük duyurularına rağmen, Blockchain yerel token olumlu tepki vermedi. Bu basının yayınlandığı tarihte piyasa tokenın piyasa değeri 19 milyar dolarda. Bu, ayın başında kaydedilen 25.90$’lık piyasa değerinden %24’lük bir düşüşü temsil ediyor.

Benzer şekilde, tokenın işlem hacmi de biraz darbe aldı. Ayın başında kaydedilen 1,74 milyar dolardan %80 oranında geriledi.

Fiyat tarafında da bir ay süre düşüş eğilimi gözlendi. Haber esnasında AVAX tokenın fiyatı 71.50 ve 73.50 dolar arasında. Bu, ayın başında kaydedilen 97.84$ fiyat seviyelerinden %25’lik bir düşüşü ve 31 Aralık 2020’de ulaşılan 146.22$’lık ATH’den %50’lik bir düşüşü temsil ediyor.

Santiment’in verilerine göre, token için Sosyal Hakimiyet %3 arttı. Ayın başındaki %0.50671’den bu yazının yazıldığı sırada %0.532’ye bir hareket kaydetti. Benzer şekilde, token için Sosyal Hacim, bu basının yayınlandığı tarihte 492. Bu hareket, ayın başındaki Sosyal Hacim’den %14’lük bir artışı temsil ediyor.

Ethereum sahibi Vitalik Buterin endişelenmeli mi?

Avalanche Blockchain, kesinlik süresi ile ölçüldüğü üzere, Blockchain endüstrisindeki en hızlı akıllı sözleşmeler platformu olarak gurur duymaktadır. Blockchain, daha hızlı işlem süresiyle övünüyor. Ethereum’un 15 limitine karşı saniyede 4.500 işlem. Ancak ETH’nin 355 milyar dolarlık piyasa değeri ile karşılaştırıldığında sadece 19 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile, daha gidecek çok yolu var gibi görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin