Düşüşler onun umrunda değil: Tim Draper çılgın Bitcoin tahminini yineledi
Düşüşler onun umrunda değil: Tim Draper çılgın Bitcoin tahminini yineledi

Düşüşler onun umrunda değil: Tim Draper çılgın Bitcoin tahminini yineledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerine yönelik olumlu ifadeleriyle tanınan ünlü yatırımcı Tim Draper, bir süre önce gerçekleştirdiği Bitcoin tahmininin arkasında olduğunu açıkladı. Draper’a göre Bitcoin 2023 yılının başında 250 bin dolara ulaşlacak.

“Bitcoin en çok tercih edilen para birimi olacak.”

Geçtiğimiz günlerde CNBC’den Squawk Alley’e verdiği bir röportajda Bitcoin milyarderi Tim Draper, Bitcoin tahminini yeniledi. Daha önce Bitcoin’in üç yıl içinde 250.000 dolara ulaşacağını söyleyen Draper, 2023’e dek BTC’nin cazip nitelikleri nedeniyle en çok tercih edilen para birimi olacağını belirtti.

Tim Draper, kripto para birimlerine dair olumlu fikirleriyle tanınan bir yatırımcı. Röportaj sırasında Draper, hala tahminine bağlı olduğunu ve Bitcoin’in 2022’nin sonunda veya 2023’ün başında 250.000 dolar olacağını söyledi. Bitcoin’in potansiyeli ve politik güçten bağımsız oluşunun en önemli silahı olduğunu belirten ünlü yatırımcı, talebin sürekli artacağının altını çizdi.

“BTC güvenli bir cennet halini alacak.”

Ağının ne kadarının Bitcoin’de saklandığı sorusuna belirli bir sayı vermeyen Draper, birçoğunun Bitcoin’de olduğunu belirtti. Ayrıca, geleneksel pazar çökmeye devam ettikçe Bitcoin’in bir tür güvenli cennet olduğunu da ifade etti.

Bitcoin bu haberin yazıldığı sırada 8 bin 610 dolardan işlem görüyor. Şimdiye dek 2020 önde gelen kripto para birimi için oldukça iyi bir yıl oldu.

https://twitter.com/cz_binance/status/1232104637454528512

coinnounce

Kripto para endüstrisinin en zenginleri açıklandı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin