ABD'nin en büyük şehirlerinde Bitcoin konulu billboard çalışmaları sergileniyor: Amaç BTC'nin mesajını halka ulaştırmak...
ABD'nin en büyük şehirlerinde Bitcoin konulu billboard çalışmaları sergileniyor: Amaç BTC'nin mesajını halka ulaştırmak...

ABD Kongresi bir Blockchain duruşması düzenlemeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Temsilciler Meclisi Küçük İşletmeler Komitesi, Blockchain teknolojisinin küçük işletmeler ve girişimciler için faydaları hakkında bir duruşma düzenleyecek.

ABD Küçük İşletmeler Komitesi, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki küçük firmalara ve girişimcilere Blockchain teknolojisinin yararları hakkında bir duruşma düzenleyecek. Duruşmanın 4 Mart’ta, yerel saatle 16.30’da yapılması planlanıyor.

Blockchain sektöründen önemli isimler duruşmada tanıklık edecek

Protocol Labs Genel Danışmanı Popcom CEO’su Dawn Dickson ve Ownum CEO’su Shane McRann Bigelow da dahil olmak üzere endüstriden bazı önemli isimler, komite önünde tanıklık edecek.

Komite Başkanı Nydia M. Velazquez yaptığı açıklamada, Blockchain’in küresel tedarik zincirlerindeki malları izlemek veya bağlı cihazlar arasında eşler arası işlemleri mümkün kılmak gibi çeşitli kullanımları olduğunu söyledi. Duruşmada, girişimlerin üretkenliği artırmak ve güvenliği artırmak için Blockchain teknolojisini nasıl kullanabileceği araştırılacak.

Ülkeler kripto para birimlerinden çok altında yatan teknolojiyi benimsiyor

Pek çok ülke lojistik ve sağlık da dahil olmak üzere birçok alanda Blockchain teknolojisini benimsiyor. Dünyanın dört bir yanındaki hükümet yetkilileri, kripto para birimlerinin çoğunun altında yatan teknolojiyi devrimci olarak kabul ediyor ve üzerinde kapsamlı bir şekilde çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde Avustralya Sanayi, Bilim, Enerji ve Kaynaklar Bakanlığı, Blockchain teknolojisine odaklanan 52 sayfalık bir yol haritası yayınladı. Ancak milletvekilleri, bu teknolojiden yararlanarak ortaya çıkarılan merkezsiz kripto para birimlerine pek hevesli değiller. Kripto para birimlerine ilişkin düzenlemeler, ülkede son yıllarda hayli katılaştı.

coinnounce

Kripto para endüstrisinin en zenginleri açıklandı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin