Anthony Pompliano:
Anthony Pompliano: "Bitcoin potansiyeli herkes tarafından küçümseniyor"

Düşüş piyasasını pompalayan altkoin tekrar Bytecoin oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftasonu kripto para piyasası daha fazla baskı gördü. Toplam piyasa hacmi 400 milyar doların altına geriledi ancak bu pazartesi sabahı Asya ticareti sırasında biraz toparlandı. Çok hafif bir toparlanma sonrası Bitcoin yazım sırasında 8.443 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu, altkoinleri dip seviyelerinden yukarı çekmeye yetmedi ve birçoğu hala kırmızı alanda işlem görmekte. Bugün piyasada iyi performans sergileyen altkoin ise Bytecoin (BCN) oldu. Düşüş piyasasını pompalayan Bytecoin performansı ile etkiledi.

Düşüş piyasasını pompalayan Bytecoin, düne göre %25 daha fazla işlem yaptı

CoinMarketCap, Bytecoin’in şu anda dün aynı saate göre %25 daha fazla işlem yaptığını bildiriyor. BCN geçtiğimiz hafta Binance’de listelendiğinde ilk 25’e kadar yükseldi ancak izleyen anıtsal pompa ve BCN üzerindeki şüpheler endişeleri arttırdı. Altkoin şu anda 0,011 dolar seviyesinde işlem görüyor ve bu da dünkü seviyesi olan 0,009 dolardan daha yüksek. Hafta boyunca Bytecoin, %60 oranında artış gösterdi. Aylık resim, %250’nin üzerinde kazanımlarla çok olumlu. Bitcoin’e karşı BCN, dün bu kez 107 Satoshi’den %24 oranında artışla 133 Satoshi’ye yükseldi. Haftalık kazanımlar, Pazartesi günü bu saatte Bytecoin‘in tırmanışıyla 74 Satoshi’den yaklaşık %77 oranında artış gösterdi. Binance’de listelenme sonrasında BCN’de ortaya çıkan birçok sorun vardı. Bytecoin bu durumu düzeltmek için çaba sarf etti ve şu açıklamayı yaptı:

“Eski yazılımı kullanan büyük miktarda madenciden dolayı ağdaki bir konsensüste hata ortaya çıktı. Bu hata, ağın istikrarsızlığına neden oldu. Bytecoin’in ağ sorunları ile karşı karşıya kalan tüm Binance kullanıcıları için büyük bir özür diliyoruz.”

Düşüş piyasasını pompalayan altkoin tekrar Bytecoin oldu!
Düşüş piyasasını pompalayan altkoin tekrar Bytecoin oldu!

İyi performans gösteren diğer altkoinler, Nem, Lisk ve Ontoloji

Binance ağ sorunu giderildikten sonra, mevcut momentumu sürdürebilen BCN’nin mevduatlarını ve para çekme işlemlerini yeniden etkinleştirdi. Şu anda toplam ticaret hacminin yaklaşık %84’ü Binance üzerinde. Bu altkoinin hacmi son 24 saatte %240 arttı ve piyasa değeri 2,1 milyar dolardan fazla. Bytecoin piyasa değeriyle yazım sırasında 17. sırada yer almakta.

Toplam kripto para piyasası geçtiğimiz günlerde %1,3’lük bir marjinal artış elde etti. Ancak piyasada düşüş trendi şu an oluşmuş ve devam ediyor gibi görünmekte. Piyasa değeri yazım sırasında yaklaşık 392 milyar dolar seviyelerinde ve piyasada Bitcoin egemenliğini bir kez daha sürdürüyor. Asya ticaret seansında %5’in üzerinde artış gösteren diğer altkoinler, Nem, Lisk ve Ontoloji’dir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin