Piyasaya kurumsal yatırımcılar geliyor!
Piyasaya kurumsal yatırımcılar geliyor!

Kurumsal yatırımcılar geliyor: Bitcoin 10.000 doları aşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC), 1 saatlik grafikte düşüş trendinin altına doğru devam ediyor.
  • Fib seviyeleri ile hizalanan düşen direncin geri çekilmesi için fiyat neden olabilir.
  • Teknik göstergeler, fiyat artışının devam edebileceğini ileri sürüyor.
  • Bununla birlikte, piyasaya daha fazla kurumsal yatırımcılar gelecek gibi görünüyor.

Bitcoin, biraz düşüş momentumu sergiliyor ve bir düzeltme üzerinde daha fazla satış baskısı çekebiliyor.

Teknik göstergelerle Bitcoin piyasa sinyalleri

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu belirtmek için 1 saatlik grafikte 200 SMA’nın altında. Bu, düşüş eğiliminin devam etmekten ziyade devam etme olasılığının daha yüksek olduğunu göstermekte. Hareketli ortalamalar arasındaki fark, satış momentumundaki bir artışı yansıtacak şekilde genişliyor. 100 SMA, direncini mukavemet olarak eklemek için %38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesi ile hizaya geliyor.

Kurumsal yatırımcılar geliyor: Bitcoin 10.000 doları aşabilir!
Kurumsal yatırımcılar geliyor: Bitcoin 10.000 doları aşabilir!

Daha yüksek Fibs veya 200 SMA için daha büyük bir geri çekilme hala mümkün olabilir. Ancak RSI aşırı alım seviyesine çarpmadan güneye doğru hazır görünüyor. Bu, ayıların sığ bir düzeltmeye geri dönmek için istekli olduklarını gösterir.

Piyasaya kurumsal yatırımcılar geliyor!

Geçen haftaki kripto para güncellemeleri, Buffet’in sözleri üzerine kaba bir başlangıç yaptı ​​ve New York Borsası’nın bir Bitcoin borsası başlatmaya hazırlandığı haberleri ile ie düzelme eğilimi gösterdi.

Görünüşe göre, bunlar Bitcoin’in 10.000 dolarlık seviyeyi aşan bir hamle yapması için yeterince güçlü nedenler değil. Bu yüzden ayılar hala üst tarafta piyasaya hakim ve boğalar muhtemelen ihtiyatlı davranıyor. Ayrıca, Bitcoin Futures’lerinin piyasaya sürülmesi geçtiğimiz Aralık ayında fiyat düşüşüne yol açtı. Bu nedenle yatırımcılar daha fazla Bitcoin ürününün piyasaya sürülmesinin satış hızını arttıracağını düşünmekte.

Bununla birlikte, sektöre daha fazla kurumsal para akması öngörülmekte. Bu durum, spekülatif faaliyetlere ve daha yüksek hacimlere daha az bağımlılığın başlangıcına işaret edebilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin