Dünyanın ilk çapraz zincir Blockchain platformu Wanchain.
Dünyanın ilk çapraz zincir Blockchain platformu Wanchain.

Dünyanın ilk çapraz zincir Blockchain platformu görücüye çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wanchain, Wanchain 2.0’ın lansmanını duyurdu. Medium’da yayımlanan gönderi, Wanchain’in dünyanın ilk çapraz zincir Blockchain platformu olduğunu gösteriyor.

Wanchain, Wanchain 2.0’ı tanıtarak whitepaper hedeflerine doğru ilerlemeye devam ediyor.

Wanchain’in hedefi, hemen hemen her Blockchain ile bütünleşmek. Aynı zamanda Wanchain, Ethereum ve Blockchain ile tamamen bağlantılı olmasıyla dikkat çekiyor.

Ethereum, platformda WETH olarak çalışacak

Ethereum ve Blockchain ile bağlantı kurma yeteneği, akıllı sözleşmeleri çok taraflı hesaplama ve anahtar paylaşımı ile birleştirerek elde ediliyor.

Ethereum Wanchain platformunda WETH olarak çalışacak ve WAN için 1:1 oranında WETH temsil edecek. Bunun arkasındaki fikir, ETH ve WAN’ı destekleyen ICO sözleşmelerinin yanı sıra borç ve kredi sözleşmeleri ile nihayetinde başka tokenlerin de yerleştirilebilmesi.

Dünyanın ilk çapraz zincir Blockchain platformu yıl sonunda token değiştirecek

Wanchain, BTC için çapraz zincir bağlantısının yıl sonuna kadar, yılın sonunda da bir başka ERC20 tokeni gerçekleştirileceğini duyurdu.

Wanchain ayrıca, çapraz zincirin benimsenmesi için birkaç kullanım örneğini özetledi. Detaylara Medium gönderisinden ulaşabilirsiniz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Kanada Bankası’nın yaptığı araştırmaya göre Blockchain’de çift harcama gerçekçi değil

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin