Bitcoin için ne anlama geliyor?
Warren Buffet altın fiyatları arttığı için mi daha da artacağı için mi altın madeni alıyor?

Dünyanın en zengin dördüncü kişisinden kripto para ve Bitcoin itirafı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’de yeni yayımlanan bir röportajda ünlü milyarder Warren Buffett, kripto paraların içsel bir değeri olmadığı yönündeki iddiasını tekrarladı ve asla kripto para sahibi olmayacağını açıkladı. Buffett, Bitcoin’in gerçek bir amaca hizmet etmediği konusunda ısrarcı.

Justin Sun, Warren Buffett’a kripto para vermemiş

Röportajda, Buffett’ın bir yardım müzayedesinin bir parçası olarak Justin Sun ile yediği akşam yemeğine de odaklandı. Buffett, Sun ve diğer konuklarının çok iyi davrandığını ve sohbetin saygılı geçtiğini belirtti. Yine de Buffett, Tron kurucusunun bu konuda fikrini değiştiremediğinde ısrar etti.

Röportaj sırasında Warren Buffett’ın Blockchain teknolojisini anladığını gösteren bir dizi referans yaptığını belirtelim. Dijital defter arkasındaki fikri ve Bitcoin sabit tedarikini açıkça bilen Buffett, “Sun’ın kendisine akşam yemeğinde biraz BTC verdiği” iddiasını da yalanladı.

Buffett’ın Bitcoin yatırımı yapmaması sürpriz değil

Buffet’in kripto para birimleri hakkındaki görüşü tutarlılığını korurken değişmesi pek mümkün görünmüyor. Buffet’in tutumunun muhtemelen Blockchain varlıklarının geleneksel finans alanına girmemesinden kaynaklandığı düşünülüyor. Başka bir deyişle, değerli yatırımlar olarak değerlendirilemeyecek kadar riskli ve yıkıcılar.

Modern çağın belki de en başarılı yatırımcısı olan Buffett’in dehası tartışılmaz. Bununla birlikte Buffett’ın olağanüstü başarısı, son derece muhafazakar ve basit stratejileri takip ettiği için mümkün olabildi. Kendisinin uzun zamandır yeni varlık sınıflarından veya yüksek spekülatif yatırım programlarından kaçındığı biliniyor. Haliyle Warren Buffett’in kripto paralara ilgi duymaması pek de şaşırtıcı değil.

bitcoinist

Denendi: İlk 10 kripto paraya yüzer dolar yatırmak mantıklı mı?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin