İngiltere’nin önemli komisyon şirketi, Bitcoin vadeli sektörüne giriyor
İngiltere’nin önemli komisyon şirketi, Bitcoin vadeli sektörüne giriyor

Dünyanın en önemli komisyon şirketi, Bitcoin vadeli sektörüne giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’nin önemli komisyon şirketlerinden TP ICAP, büyük satıcılar arası Bitcoin ve kripto para birimi türevleriyle yapılan işlemleri destekleyecek. Müşterilerin doğrulama sürecinden geçmeleri gerekecek. Bloomberg raporuna göre, İngiliz satıcılar arası komisyoncu TP ICAP, kripto para birimi türevleriyle yapılan işlemlerde aracı olarak görev yapacak.

TP ICAP, Bitcoin ve kripto türevleri pazarına girdi

Şirket, müşterilerin Chicago Ticaret Borsası (CME) üzerindeki Bitcoin vadeli işlemlerini alıp satmalarına izin verecek. Bunun dışında, TP ICAP ayrıca Bitcoin forward sözleşmeleri anlaşması için destek eklemeyi planlıyor. Yeni araçlar yakında Amerika Birleşik Devletleri ve Asya ülkelerinin sakinleri için hazır olacak. Ayrıca şirket gelecekte altcoin’ler ve tokenize varlıklar için de destek verebilir. Şirket, TP ICAP iş modelinin verimliliğini artırmak amacıyla yeni finansal araçlara destek eklemeye karar verdi. Bloomberg tarafından yapılan bir röportajda dijital varlık piyasalarının eş başkanı Trenholme, şunları söyledi: 

Her kurum bir eğitim yolculuğunda. Pek çok kişi tokenlerin yasal olarak nasıl takas edilebileceğini veya saklanabileceğini araştırıyor ve önümüzdeki bir veya iki yıl boyunca piyasaya daha fazla projenin çıkmasını bekliyoruz.

Bakkt platformundan sonra yeni bir şirket Bitcoin vadeli sektöründe

TP ICAP üzerinden türev ticareti yapmak için kullanıcıların bir doğrulama prosedürünü geçmesi ve AML (kara para aklamayı önleme) şartlarına uyması gerekir:

 Bu gelişmekte olan varlık sınıfında olanlara yakın olmak istiyoruz, çünkü büyümekte olan bir pazarın ilk aşamalarına yatırım yapmanın önemli olduğuna inanıyoruz. TP ICAP, bu teknolojinin şu anda faaliyet gösterdiğimiz diğer varlık sınıflarını etkileyebileceğini biliyor, bu yüzden bilgilendirilmenin önemli olduğunu düşünüyoruz.

Daha önce, Bakkt platformunun 22 Temmuz’da devredilebilir Bitcoin vadeli işlemlerini test etmeye başlayacağını bildirdik.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin