Dünyanın en eski sigorta şirketlerinden biri, kripto para alanına giriyor.
Dünyanın en eski sigorta şirketlerinden biri, kripto para alanına giriyor.

Dünyanın en eski sigorta şirketlerinden biri, kripto para alanına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

334 yıllık deneyimiyle dünyanın en prestijli sigorta şirketleri arasında yer alan Lloyd’s of London, kripto para birimleri için sigorta hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

İngiltere’de faaliyet gösteren finansal kurumların çoğu Avrupa Birliği ile yaşanan gerginliklerden endişe ederken, Lloyd’s kripto para sigortası pazarında önemli bir oyuncu olma planlarını sürdürüyor.

Lloyd’s, bin ila on bin pound arasında değişen limitlerle hizmet verecek

Sigorta piyasası işletmecisi, çevrimiçi cüzdan hırsızlığına ve hack saldırılarına karşı korunmak için bir politika başlatıyor. Esnek şekilde uygulanması planlanan limitler 1.000 ila 10.000 pound arasında değişecek.

300 yılı aşkın süredir piyasada olduğu göz önüne alındığında Lloyd’s, sektöre girişiyle şimdiden pek çok kişi ve kurumu heyecanlandırdı.

Lloyd’s İnovasyon Başkanı Trevor Maynard, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Dijital borsalardan daha fazla para aktıkça, saldırılardan kaynaklanan kayıplar artıyor.

Yeni politika, TMK ve Markel gibi diğer Lloyd’s sigortacılarını içeren bir panel ile destekleniyor. Tüm panel üyeleri Lloyd’s Ürün İnovasyon Tesisi’nin (PIF) bir parçası.

Atrium’un sigortacısı Matthew Greaves konuyla ilgili şöyle konuştu:

Giderek daha popüler hale geldikçe kripto para birimlerini koruyabilen sigortalar için artan bir talep var. Lloyd’s bu yeni riskleri azaltmak ve hırsızlığa karşı (hem fiziksel hem de çevrimiçi) yenilikçi bir çözüm oluşturmak istiyor.

Yatırımcılar kripto para hırsızlığından korkuyor

Grayscale Investments tarafından kısa süre önce yapılan bir ankette, kripto yatırımcılarının yaklaşık %75’inin hırsızlığı asıl endişe kaynağı olarak gördüğü ortaya çıktı

Kripto para suçları her geçen gün daha büyük kayıplar oluşturmaya devam ediyor. 2018’de 1,74 milyar dolarlık zarar ortaya çıkaran suçlar, geçen yıl 4,52 milyar dolarlık zarara yol açtı. Bununla birlikte, kripto hack saldırılarından kaynaklanan kayıplar azaldı.

Lloyd’s, yatırımcıları Bitcoin hırsızlığından ve sıcak cüzdanlarda tutulan diğer kripto para birimlerinden kaynaklanan kayıplara karşı koruma sağlayarak güven ortamı yaratmak istiyor.

bitcoinist

Üç milyon kripto kullanıcısı yanıtladı: Hangi kripto paralara ilgilisiniz?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin